Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Apel iz Sarajeva
Povratak na članak

Biskupska konferencija: Izmijenite izborni zakon u BiH

Bosanskohercegovački biskupi pozvali su jučer na uspostavu jednakopravnosti triju naroda u BiH i izmjene izbornog zakona kojima bi se izbjeglo preglasavanje i zajamčilo legitimno političko predstavljanje

Komentari 22

Avatar mliniski
mliniski
18:40 08.11.2018.

Pa jeli u Bosni izborno zakonodavstvo u nadležnosti biskupa ?

VL
AN
antonelić
19:31 08.11.2018.

hbkhb ( hrvatska biskupska konferencija herceg bosne ) utvrdila je da smo u manjini i nadglasani i da se zato uvede vjernauk u sve škole i vrtiće i da se konačno objavi stari nauk vjere da je zemlja u naravi ravna ploča sa rubovima koji su blago zakrivljeni ... to bi nam donijelo prosperitet prema eu i prema švicarskoj ...

VL
Avatar Ronin
Ronin
17:28 08.11.2018.

Gledaj popova kako su se usprdili. A kada je Čović bio izabran onda je sve bilo u redu sa izbornim zakonom?

VL
AA
aabbcc
17:41 08.11.2018.

Ne treba mijenjati zakon vec narod koji glasa, Neka biskupi naprave spiskove naroda za glasanje.

VL
NO
nogogaz
21:36 08.11.2018.

Krist je prvi ucia dobre ljude, da se mora vjera sto vise moguce petljat u politiku! Nisu krivi biskupi, to od njih traze bibljija i presvitli jedini pravi bog! Cila RKC mora se svim snagama zauzimat za svoje misto uu balkanskoj politici! A sve ostale krscanske crkve su nevjernici sotone!

VL
BU
Bubalamala
22:22 08.11.2018.

Sve mi se čini da smo mi ipak izgubili rat, očito je da nismo uspjeli sačuvati niti ono što nam je Maršal Tito ostavio. Velika stradanja ljudi,porušeno, pokradeno a na kraju izgubili smo i ono što smo imali prije D. Rata !

VL
ZN
znamistinu
20:11 09.11.2018.

samo naprijed biskupi i Vatikan jedini ste koji jos mogu zaista pomoci Hrvatima u BIH od islamske demagogije. Crkva pomaze muslimane od italije do Njemacke a oni nas ciste gdje god stignuu. Eto neki dan Egipat, pa Libanon i naravno BIH.

VL
RI
rikavac
20:08 08.11.2018.

Biskupi vi ste podrzali Daytonski sporazum ,a dobro znamo sta su hrvati dobili Daytonom istrebljenje. Daytonom ukinuta HRHB.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.