Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljepota prirode
Povratak na članak

Biramo stablo godine: U konkurenciji ginko zvani Adam, murva iz Brtonigle, Dedek...

2017. Hrvatsku je predstavljala azijska platana iz Trstena, a ove godine predstavljala nas je Gupčeva lipa koja je na kraju bila 11.

Komentari 4

LJ
ljutko
23:39 20.08.2019.

Moj glas za Belinu lipu 😀

VL
Avatar nekakav
nekakav
08:18 21.08.2019.

i onda je starac zagrlio murvu, koja je obilato rodila... pa kad gledam sliku, to drvo je bilo žestoko obrezano, pa par zadnjih godina nije ni moglo roditi. murva stara 70-ak godina je impozantno drvo. al pokušavati prodavati priču o zagrljaju, i prvom rodu... smiješno, patetično.

VL
ŠT
ŠtoReći
00:10 21.08.2019.

....posadio je desetogodišnji Tullio Covra, dječak iz bogataške obitelji s korijenima iz 16. stoljeća, malo prije iznuđenog odlaska njegove obitelji zbog poslijeratnih previranja i nacionalizacije što se počela provoditi. Obitelj koja je, uz ostalo, držala i mesnicu, napustila je kuću i imanje od 20 hektara, - natovarila nužne stvari na kamion i otišla u Italiju......."

VL
DU
Deleted user
12:29 21.08.2019.

Moj glas Bjeloj murvi ili Bjelom dudu. Djeca koja jedu murvr ili duove u toku ljeta izgrade izvrstan sustav u organizmu i skoro nikad ne obolijevaju od dijabetisa. Suseni dudovi su delikates na zapadu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.