Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DESETLJEĆE OD PADA HAAŠKE OPTUŽNICE

'Bilo me sram u Haagu, država koju sam stvarao nije mi htjela pomoći. Mesić je rekao da nema papire'

16.11.2022.
u 10:07

Nakon 2060 dana, koliko je nevin proveo u haaškom zatvoru, Mladen Markač je na Trgu bana Jelačića pitao: 'Zar su svi ovi ljudi došli zbog nas?'

Komentara 58

Avatar MarkoHR
MarkoHR
10:28 16.11.2022.

Sramotno vrijeme veleizdajnika i krivokletnika.. Ili kako je Hrvatska dva puta za predsjednika birala nekoga tko je četiri puta svjedočio pred Haaškim sudom kao tajni svjedok Tužiteljstva u postupku protiv šestorice hrvatskih političkih i vojnih čelnika iz BiH.. Iako su imali oznaku tajnosti, Mesić Haagu predao 666 transkripata koji su Haaškom tužiteljstvu trebali poslužiti kao glavni krunski dokaz za postojanje “zajedničkog zločinačkog pothvata”

Avatar R2D2
R2D2
10:29 16.11.2022.

Naravno da dikobraz "nije imao papire", kad je dilao s državnim tajnama "na izvol'te" haskom tuziteljstvu, a kontra hrvatskih interesa. I taj lik i danas uživa sve blagodati umjesto da je u zatvoru zbog veleizdaje.

DU
Deleted user
10:36 16.11.2022.

Tog veleizdajnika mesića, svaka ozbiljna država odavno bi procesuirala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?