Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVICA TODORIĆ
Povratak na članak

'Bilo je očito da likvidnost grupe držimo pod kontrolom'

Sagledavajući detalje Agrokorovog KFI 2016 vrlo brzo postaje razvidno da ništa od te „logike“ nema smisla, piše Todorić.

Komentari 5

Avatar indigo25
indigo25
13:36 05.01.2018.

gazdu za precjednika

VL
DU
Deleted user
13:04 05.01.2018.

smece je uz drzavu generator neplacanja dobavljacima...kasnil godina dana i sluzil se s tudjim novcem...pa taj fakat nema ni malo srama...ko da smo svi na nekim ludim gljivama....

VL
DU
Deleted user
18:11 05.01.2018.

Do kuda smo stigli; Kutle daje savjete o vođenju Hrvatske, o kriminalu, Todorić se proglašava pametnim i nevinim, Bandić prijeti otkazima i represijom ljudima koji ga se usude tužiti što im ne isplaćuje ono što je potpisano i ugovoreno, svađajuu se oko fotelje u NP Plitvice, ali nitko se ne zamara uništavanjem NP Plitvice niti je tko od aktera što poduzeo - toliko o ljubavi za Liku i Hrvatsku, za Zagreb i za nas koji ih debelo plaćamo

VL
Avatar superhik74
superhik74
15:22 05.01.2018.

Ne daj se Ivica, zajedno ste krali tako da zajedno ti, Dalicka, Maric, Plenki I ostala ekipa trebate u Remetinac, a oni bi samo tebe. E pa ne moze tako dragi pajdasi, zajedno smo krali zajedno cemo robovati.

VL
Avatar Maribor
Maribor
12:53 05.01.2018.

Nedaj se pravi hrvate Ivic Todorić i domoljubno porući iz Londona kako ne priznaješ presudu EU arbitraže i nedaš ni milimetra mora u Piranskom zaljevu i nedaš ni milimetra love sa svojih stranih bankovnih računa kako bi mi tvoji balkanski obožavatelji, štovatelji i ljubitelji konaćno shvatili da si ustvari hrvatski nevini vitez poduzetnosti i izuzetnosti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.