Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi zakon

Bijela kuća želi ubrzano izricanje smrtne kazne za počinitelje masovnih ubojstava

Američka policija
Foto: JOHN GASTALDO/REUTERS/PIXSELL
1/2
02.09.2019.
u 22:19

Bijela kuća radi na seriji mjera kojima bi pokušala riješiti pitanje masovnih ubojstava vatrenim oružjem nakon nekoliko nedavnih takvih slučajeva

Američki državni odvjetnik William Barr radi na nacrtu zakona koji bi omogućio ubrzano izricanje smrtne kazne ljudima koji počine masovna ubojstva, rekao je u ponedjeljak dužnosnik Bijele kuće.

Marc Short, predstojnik ureda potpredsjednika Mikea Pencea, rekao je novinarima u avionu Air Force 2 da će ta mjera biti dio paketa zakona o oružju koji Bijela kuća ima namjeru predložiti Kongresu.

Pence, koji je na putu u Europi, u kontaktu je s Barrom oko tog pitanja, rekao je Short.

Bijela kuća radi na seriji mjera kojima bi pokušala riješiti pitanje masovnih ubojstava vatrenim oružjem nakon nekoliko nedavnih takvih slučajeva.

Komentara 1

GI
Gips
08:08 03.09.2019.

Šta će im to kad gotovo svakog takvog upucaju na licu mjesta. On the face of the place

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije