Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dragan Čović
Povratak na članak

BiH 2017. sigurno dobiva status kandidata za članstvo u EU

Čović je ipak u petak ocijenio kako postoje načini da se ovaj problem riješi te kako će se o svemu razgovarati idućih tjedana.

Komentari 5

RI
rikavac
17:44 26.02.2016.

hahah jesi ti dobar saljivdzija Covicu mozda ce dobit status al nikad nece uc u Eu kao ni Turska sto nece,razvlacit ce se kao i sa Turskom. A zapreke koje stoje na putu za clanstvo se vi Covicu Izedbegovic i Dodik. Sta mislite vi da ce vas rastrosni zivot,astronomske place,troskovi bijelog kruha,troskovi odvojenog ,zivota dnevnica europa finasirat. E moj Covicu mazes oci narodu jer da bi ocistio korupciju moras krenut od sebe pa onda od ostalih. Nadam se da ces umrijet ti Bakir i Dodik da necete docekat ulazak u EU.

VL
ZI
zimerman
17:39 26.02.2016.

Jada je ova Europa sa ovakvim kandidatima I clanicama

VL
Avatar superhik74
superhik74
23:43 26.02.2016.

Jos treba primiti i bananu od Albanije pa da sprdacina dosegne svoj vrhunac. Na srecu tvorevina ce se raspasti prije nego se to dogodi.

VL
MA
markovicmario80
20:41 26.02.2016.

Treba prvo sve muslimane pokrstit a oni koji nece 1 metar pod zemlju to je Covicu recept za ulazak u Eu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.