Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rat u ukrajini
Povratak na članak

Ruski propagandist: Ukrajinu treba izbrisati s karte. Oni su životinje, ne treba ih žaliti

Ruske strateške raketne snage započele su planirane vježbe koje uključuju mobilne nuklearne interkontinentalne balističke raketne sustave Yars

Komentari 18

BR
Brankko
03:06 30.03.2023.

"MarinaLučica" pita: "Da li to GB ima 2 kralja: Charlesa III i Karla III?" -- Izgleda da joj nije poznata hrvatska kakva-takva tradicija da se imena monarha prevode. Prije Charlesa/Karla nije za nas bila kraljica "Elisabeth", bila je Elizabeta. To je prijevod, da. Da, gle, bio je i Karlo Veliki. A ima i da nisu monarsi. Gle, bila je Ivana Orleanska. Jo, gle: papa Franjo, papa Frane. -- Ne prevode se ona imena za koja nemamo ekvivalente, na primjer Olaf, ili imena raznih prijašnjih na primjer kineskih ili indijskih monarha.

VL
DU
Deleted user
19:12 30.03.2023.

Ne zna se tko je l.u.d.j.i Rusi ili Amerikanci, a svijet a naročito EU je talac njihovih ludosti. Kad bi barem preselili na drugu planetu pa neka se tamo razračunavaju. Tradicionalno neutralne Skandinavce su prisilili da nakon stoljeća neutralnosti uđu u Nato. I to ih naravno neće spasiti jer ni Rusiju ni SAD nije briga za nikoga u Europi. Ne znam zašto naši šalju 15 helikoptera a ni sami nemamo dovoljno oružja. Opće ludilo

VL
BR
Brankko
02:56 30.03.2023.

Treba se malo srediti -- ne mogu se ukrajinska, ruska (i bjeloruska i druga) imena pisati na "engleski" način, sa "ch", "zh", "kh" itd. -- Dron nije "Strizh" nego je Striž. Onaj kolaboracionist "Kryuchkov" zapravo je Krjučkov -- uostalom, zamjenik ministra vanjskih poslova rusije napisan je ispravno kao Sergej Rjabkov (na "engleski" način on bi bio "Sergey Ryabkov"). Zaboga, imamo č, pa i šč!

VL
Avatar Dragovit
Dragovit
10:26 30.03.2023.

Rusija nema vojnika, Rusija nema tenkova, Rusija nema streljiva, Rusija izgubila stotine tisuće vojnika, Rusija gospodarski propada zbog sankcija, cijeli svijet je protiv Rusije, NATO koji šalje oružje i streljivo (i ne samo to) Ukrajini nije strana u ratu, ako Kina pošalje oružje i streljivo Rusiji bit će obilježena kao strana u ratu, Ukrajina brani demokraciju, svi slavenski narodi uz Ukrajinu, ankete pokazuju 80% ljudi u EU podupiru Ukrajinu (1500 ispitanika), Ukrajina je isto tako pomagala Hrvatskoj u Domovinskom ratu itd. Drugarice i drugovi, da se ne zabunite, ali ovo je sarkazam. Zapravo ..... to je već ironija.

VL
VB
vlasta.blecic
12:57 30.03.2023.

To je podjednako nadrealno kao kad se tako časte Srbi i Hrvati gde ni verski momenat nije bitan.Da je sreće,crkve bi se dogovorileNa Jadranu idem u katoličku crkvu kad mi se ide i ne osećam se uskraćeno i oštećeno. Ovii istoverni nesretnici se kao svi vernici mole istom tzv.Bogu sa tri prsta i ovako sramotno vređaju slovensku istovernu braću. Sram ih bilo zbog iracionalne mržnje i neznanja. Slava Ukrajini!

VL
MA
marinalučica
00:23 30.03.2023.

Da li to GB ima 2 kralja: Charlesa III i Karla III?

VL
SE
Serđo23
22:47 29.03.2023.

Ma neka Zelenski samo sluša britansko ministarstvo obrane i nema straha ! Oni sve znaju i pitanje je dana kada će doći pobjeda ?! Samo što sada neki neozbiljni Ameri bježe na drugu stranu Rusima !

VL
TI
Tinček
13:10 29.03.2023.

Nitko objektivan u ovim komentarima. Samo navijači. Btw, kod nas nije bilo ratnih profitera, samo domoljubi.. Rat je zlo, uništene obitelji i životi. Nažalost, Putnu se ne žuri završiti kao niti drugoj strani.

VL
GA
galico
09:25 29.03.2023.

Stvarno će se se usrećiti i Poljaci, Šveđani, Finci i slični..To znači da postaju meta..

VL
GA
galico
09:24 29.03.2023.

Rusija bi zbog golemog teritorija imala više šanse da sačuva određene djelove teritorija,.Više nego amerika..A Europa bi imala najmanje šanse

VL
DU
Deleted user
10:17 29.03.2023.

fv Novi Adolf uvodi nova pravila.Evropa slijepa i poslusna, gledaju "svoj interes", da ne bi dobili od Adolfa "po usima".nteres", da ne bi dobili od Adolfa "po usima".

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.