Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Vinkovcima

Besplatna radionica Pokreni vlastiti posao

ilustracija
Goran Ferbezar/PIXSELL
07.11.2013.
u 08:22

Po završetku radionice polaznici će se moći prijaviti za novčanu nagradu najboljeg Poslovnog plana, kažu u Tehnološkom parku

Vinkovački Tehnološki park poziva mlade poduzetničkog duha neka dođu na besplatnu radionicu Pokreni vlastiti posao koju za njih organiziraju od 19.studenog do 5. prosinca.

Na radionici će stječi znanje o osnovnim značajkama poduzetnika, kako doći do poslovne ideje i načiniti poslovni plan, kako registrirati poduzetničku djelatnost i doznati nešto o poduzetničkim potpornim institucijama.

Po završetku radionice polaznici će se moći prijaviti za novčanu nagradu najboljeg Poslovnog plana, kažu u Tehnološkom parku.

>> Mjerama aktivne politike zapošljavanja obuhvaćeno 47 tisuća osoba

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije