Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'izbjegavajmo nepotrebna okupljanja'

Beroš: Bez obzira na rezultat analize, omikron će se pojaviti u Hrvatskoj

Zagreb: Vili Beroš o situaciji s koronavirusom prije početka sjednice Užeg kabineta
Patrik Macek/PIXSELL
04.12.2021.
u 19:10

Ministar zdravstva Vili Beroš objavio je na twitteru kako će se bez obzira na rezultat analize prvog slučaja sumnje na omikron ta varijanta covida-19 pojaviti u Hrvatskoj, no, dodao je, ne treba joj dati prednost.

"Bez obzira na rezultat analize, jasno je da će se uskoro omikron pojaviti i u Hrvatskoj. Ne dajmo mu prednost, da poremeti naš trud i pokvari vrijeme koje je pred nama. Cijepimo se, poštujmo mjere, izbjegavajmo nepotrebna okupljanja pa nas ni omikron ni druge varijante neće iznenaditi", napisao je Beroš na twitteru.

Vezano za sumnju na prisustvo nove omikron varijante covida-19 kod pacijenta u Hrvatskoj, o kojoj je HZJZ izvijestio u petak, Institut Ruđer Bošković (IRB) potvrdio je da je potencijalno pozitivan uzorak prikupila Poliklinika Medikol 1. prosinca u sklopu PCR testiranja te da, do konačnog rezultata testiranja, treba pričekati 72 sata.

Ključne riječi

Komentara 4

IL
ilustrator
22:42 04.12.2021.

onaj osjećaj....kao da su naši dušebrižnici razočarani što se virus strašni još pojavio nije....na ovim prostorima.

AJ
Admine jebiti zelenski mater.
10:54 05.12.2021.

Zar je ovaj jos ministar???????

XN
xnet0822
09:24 05.12.2021.

Nitko više ne vjeruje tom nazovistožeru, krajnje je vrijeme da se raspusti i neka nam već jednom za svagda prestane puniti glave sa svojim lažima !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije