Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Praznik demokracije

Bernardić: Bilo bi bolje da predsjednički izbori nisu u vrijeme blagdana

Zagreb: Milanović i Bernardić družili se s umirovljenicima tijekom Dana starijih osoba
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
16.11.2019.
u 18:38

Bernardić je kazao i kako su "izbori praznik demokracije" te kako je participacija građana izrazito važna jer oni trebaju odlučiti o tome tko će voditi državu i koje će se politike voditi na razini države

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić odbio je komentirati nezadovoljstvo njihovog predsjedničkog kandidata Zorana Milanovića datumima izbora, no složio se s njim kako 22. prosinca i 5. siječnja "nisu najbolji datumi za što veću izlaznost građana" te da bi bilo bolje da izbori nisu u vrijeme blagdana.

"Već sam rekao da neću komentirati izjave predsjedničkih kandidata pa tako ni Zorana Milanovića. Za komentare morat ćete pitati njih.Ono što osobno mogu reći je da bih volio da izlaznost na predsjedničke izbore bude čim veća, a zasigurno ovaj datum predsjedničkih izbora nije najbolji datum za što veću izlaznost građana", naglasio je Bernardić u Vodnjanu.

Zoran Milanović, naime, nedavno je odluku o datumima izbora nazvao "lopovlukom i sramotom".

Bernardić je kazao i kako su "izbori praznik demokracije" te kako je participacija građana izrazito važna jer oni trebaju odlučiti o tome tko će voditi državu i koje će se politike voditi na razini države.

"Izbori su prilika da pokažu svoj stav. Zato je bitno da što više građana izađe na izbore, stoga smatram da bi bilo bolje da ti datumi predsjednički izbora  ne dolaze u vrijeme blagdana" ustvrdio je predsjednik SDP-a.

Na pitanje kako komentira činjenicu da IDS nije potpisao Deklaraciju o borbi protiv korupcije te Miletićevu izjavu kako im je "SDP ponudio sa zakšnjenjem", Bernardić je istaknuo kako SDP ima korektan odnos s IDS-om.

Komentara 9

JA
Jazo
19:04 16.11.2019.

Joj bernardicu kopijo milanoviceva, ponavljas za njim kao papagaj, a ni sam ne znas sto govoris

IL
ilustrator
19:00 16.11.2019.

jel se varam, il je zoranu na slici neugodno kraj ove tete i stričeka

LU
Lui
19:05 16.11.2019.

sdpovci nikad u gorem sastavu nisu bili do sada.. ovo vec postaje sprdnja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije