Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vatrogasci ugasili požar

Benzinom polio automobil i zapalio ga, vozilo samo krenulo i završilo kod susjeda

Ilustracija
Hrvoje Jelavic/Pixsell
15.06.2021.
u 10:41

Ozljede je zadobio 44-godišnjak te mu je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici

Policijski službenici Policijske postaje Novi Marof dovršili su kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine opasnom radnjom ili sredstvom. Kako se sumnja, on je 14. lipnja oko 21 sat u Remetincu ispred dvorišta obiteljske kuće benzinom polio parkirano osobno vozilo u vlasništvu 67-godišnje ženske osobe i potom ga zapalio!

- Vozilo je samo krenulo prema naprijed i udarilo u vrata dvorišne ograde, nakon čega se zaustavio u drugom dvorištu u vlasništvu 59-godišnjaka. Vozilo je izgorjelo u potpunosti. Na mjesto događaja izašli su vatrogasci DVD-a Novi Marof i Remetinec koji su požar ugasili. Ozljede je zadobio 44-godišnjak, te mu je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane - kažu u PU varaždinskoj.

VIDEO Prošetali smo Pelješkim mostom: Hrvatska bi mogla biti spojena već za 30-ak dana

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
15:19 15.06.2021.

dobro da susjedu tak nije štalu zapalil

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije