Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tenzije ne jenjavaju
Povratak na članak

Netanyahu nije impresioniran izjavama čelnika

"Palestincima bi bilo bolje da prihvate stvarnost i djeluju u korist mira a ne ekstremizma", rekao je premijer Nahshon.

Komentari 3

Avatar superhik74
superhik74
16:12 14.12.2017.

Od 1967 od kada imaju ilegalno nuklearno oruzje normalno da ih ne "impresioniraju" izjave nenaoruzanih Palestinaca. Od kada su kolonizirali Palestinu sve rjesavaju silom a zahvaljujuci Rothschildovom financiranju sile imaju u izobilju jer drugi placaju racune. Jedino ih "impresionira" Iran jer su im se oni jedini u stanju suprostaviti pa sve rade kako bi naveli velikog brata da im taj problem rijesi umjesto njih.

VL
MX
Mister X
09:38 14.12.2017.

Za mislite koja jaka stvar Netanyahu nije impresioniran izjavama čelnika muslimana. Ali je zato super impresioniran izjavama židovskih načelnika .... Čudo Božije...

VL
Avatar nekakav
nekakav
12:07 14.12.2017.

zapadni jeruzalem je židovski, istočni palestinski. tako je un odredio 1948-e godine, i tako bude, što god neki bibi govorio i radio. trump je napravio ono što je proslavljeni bill clinton trebao, ali nije, već prije 20 godina. trump nije rekao u koji dio jeruzalema, a vjerujte da ambasada bude u zapadnom. izraelci i dalje rade i ponašaju se kao da ih povijest nije ništa naučila, niti nekoliko puta kao narod opomenula, upozorila, pa čak i kaznila. nije palestincima, arapima, tako hitno postići mir. na dulji rok oni će vratiti ne samo istočni jeruzalem, već i ostatak palestine, čistom demografijom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.