Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'izigrala je kolegice'
Povratak na članak

Belobrajić Čahut: Otkud Anici Prašnjak da medicinske sestre obračunavaju plaću?

Prašnjak je izigrala medicinske sestre, a ne Rajko Ostojića, zaključila je

Komentari 3

NV
novo vriijeme
21:34 08.07.2014.

Eto, sestra Radmila zna koliko treba liječnika. Rekao joj Rajko Ostojić kada su štedjeli na troškovima u zdravstvu za kupnju 200 EKMO aparata.

VL
Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
21:46 08.07.2014.

Treba li se napokon donijeti dugoročna strategija razvoja zdravstvenog sustava? Hoćemo li doživjeti da jedan ministar završi svoj mandat pa drugi dođe i nastavi raditi ono što je prvi započeo. Svjedoci smo da ista politička opcija imenuje jednog ministra a zatim drugog te da drugi poništava sve što je radio onaj prvi. Što onda očekivati kada na vlast dođe druga politička opcija? Ovakvim vođenjem zdravstveni sustav nema nikave budućnosti. Hoćemo li ikada postići konsenzus oko budućnosti našeg zdravstvenog sustava? Možemo li donijeti DUGOROČNU STRATEGIJU RAZVOJA ZDRAVSTVENOG SUSTAVA?

VL
Avatar vh1
vh1
19:40 08.07.2014.

Kolektivni ugovori su rigidniji nego u propaloj Jugoslaviji. Kapitalizam je u privatnom sektoru, a javnom sektoru je još uvijek Lenjin u srcu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.