Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Apsurdi u BiH

Nakon što je rodila proglasili je muškarcem pa saznala da je udana za brata

trudnoća, trudnica
Pixabay/Ilustracija
24.06.2017.
u 17:42

Iako je rodila u zeničkoj bolnici, u otpusnom pismu su joj napisali da je muškarac

Nakon što je u zeničkoj bolnici rodila mrtvo dijete što ju je u potpunosti shrvalo, Begzada Dada Avdić iz Zenice doživjela je još jedan šok vidjevši otpusno pismo koje je dobila na izlasku iz bolnice. 

U pismu je, naime, pisalo kako je ona muškarac

– Doživjela sam ogromni šok i nevjericu s obzirom na to da se radi o specifičnom odjelu, porođaju koji je, nažalost, prošao s mrtvorođenom bebom, da bi na kraju cijele priče, u teškim životnim trenucima, još vidjela da sam i muško – ispričala je ona za Dnevni avaz

Nakon toga, ponovno je postala žrtva sustava i to u rujnu prošle godine kada je kontaktirala Matični ured u Zavidovićima zbog potvrde o bračnom statusu. 

– Tada je uslijedio novi šok. Kazali su mi da sam već udata, odnosno oženjena za vlastitog brata, i to već šest godina – priča ona. Kako nije vjerovala u to što čuje, otišla je provjeriti što se događa, a u matičnom uredu tada su joj objasnili kako je došlo do pogreške koju je napravila starija zaposlenica te su joj se opravdali uz 'događa se'. 

No, niti tu priči nije kraj. 

– Nedavno sam dobila poziv iz Policijske uprave Novi Grad Sarajevo. Kažu da sam izvjesni Selver koji nosi oružje i za kojim traga policija – tvrdi Begzada. 

Zbog ovih apsurda svoju je priču odlučila podijeliti s javnosti u nadi da joj se ovakve stvari više neće događati. 

Komentara 2

BE
beitsche
19:56 24.06.2017.

Tesko je ovako nesto komentirati. Ovdje se ostaje bez teksta u svim pogledima

ME
Menjik
07:45 25.06.2017.

To je sve normalno u naprednom zapadu, da mijenjas spol, incest i nosenje oruzja u srvhu terorizma. bih se samo prilagodjava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije