Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBITELJSKO NASILJE
Povratak na članak

Bedeković: Vlada je u zadnje tri godine uložila 15,5 milijuna kuna u savjetovališta i skloništa za žrtve

Navodeći kako u Hrvatskoj trenutno postoji 19 skloništa za žrtve nasilja u obitelji, Bedeković je rekla da  njih 17 financira nadležno ministarstvo u godišnjem iznosu od 6,5 milijuna kuna. Od 2017. za financiranje tih skloništa Vlada je uložila oko 20 milijuna kun

Komentari 1

VI
vidum
13:28 22.09.2020.

Nevjerojatni su načini na koje muškarci zlostavljaju svoje partnerice. Nije u pitanju samo fizičko nasilje, nego tu ima i emocionalnog i verbalnog zlostavljanja. Događa se da žena trpi uvrede tipa "glupačo" i slično, i to samo zbog toga što nasilnik hrani troje (ili više) djece, koje je ona napravila sa tri (ili više) ljubavnika. Nisam za smrtnu kaznu, ali ovakve stvari bi trebalo kažnjavati barem doživotnom robijom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.