Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOŠ JEDAN PRIJEDLOG
Povratak na članak

Bauk podnosi prijedlog za ocjenu ustavnosti: 'Protuustavno je određivati djelokrug rada predsjednika'

Uz Darija Juričana koji je ocjenu ustavnosti zatražio prvi, a potom i odvjetnice Jadranku Sloković i Sandru Marković zahtjev za ocjenu ustavnosti podnosi i Arsen Bauk

Komentari 5

GU
General_U
16:37 22.03.2021.

O arsenije besposlen pop i jariće krsti to važi i za druga zorana...

VL
Avatar crazy_bat
crazy_bat
16:48 22.03.2021.

Arsnije, pa ti si navodno PMF završio, kakvo ti stručno pravno znanje imaš, a da bi mogao shvatiti je li neki zakon u skladu s Ustavom ili nije?

VL
MK
MKinkognito60
17:22 22.03.2021.

Ali su pamćenja nekih ljudi kratkoročna i on je glasovao za taj zakon. Baš sam Bauka imao za dobrog analtičara ali sad vidim kako svoje sposobnosti koristi kako bi nerješenu sitauciju odugovlačio unedogled. Bojim se kako je SDP svoju ulogu opozicije razumjelo kao posao zlih patuljaka grmlina, činiti štetu u najvećem mogućem opsegu.

VL
RI
rimac444
21:26 22.03.2021.

Druže arsenije može li normalan čovjek pljuvati po zakonu za koji je digao ruku i kakav je tražio ili podržati imenovanje na takvu funkciju dekretom umjesto javnim nadmetanjem gdje svatko tko ima uvjete može prijaviti i javno se prezentirati.

VL
AN
ante555
21:34 22.03.2021.

Ovaj misli da je zanimljiv, iritantan skroz

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.