Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez oporavka

Bandiću ugradili stent, on produžio na posao

Milan Bandić
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
1/7
13.10.2017.
u 19:23

Liječnici u KBC-u Zagreb kažu da je riječ o zahvatu koji je dobro podnošljiv, no nikako se ne preporučuje nastaviti istim tempom

Zbog suženja krvne žile srca zagrebački gradonačelnik Milan Bandić bio je na dogovorenom zahvatu ugradnje stenta u Kliničkom bolničkom centru u Zagreb te produžio na posao. Kako nije riječ o hitnoj intervenciji, liječnici kažu da je riječ o proceduri koja je dobro podnošljiva, no nikako nije preporuka nastaviti istim tempom.

A Milan Bandić upravo je to učinio, baš kao što je i prije odlazio kad je bio hospitaliziran. Tako mu se prošle godine, podsjetimo, stanje zakompliciralo nakon operacije sinusa s obzirom na to da nije mirovao nakon zahvata.

Na ovogodišnji Praznik rada sam je najavio da navečer ide na operaciju kile jer je dignuo pretežak lonac graha, a i tada su liječnici naglasili da su komplikacije moguće ako se ne bude oporavljao prema njihovu savjetu.

Preporuka je u tom slučaju bila mjesec dana poštede da ne bi bilo podljeva, ali Milan Bandić ubrzo je nastavio s predizbornom kampanjom.

Za posljednji zahvat nisu znali ni mnogi koji su s njim svakodnevno jer je samo nastavio dalje sa svojim obvezama.

 

Komentara 9

Avatar Observer
Observer
20:04 13.10.2017.

Bandicu smiri se i ne podizi vise grah a kamo li spomenike !

ST
Stipan
20:34 13.10.2017.

Klaun.

UU
uhljeb u holdingu
21:58 13.10.2017.

Neće te ni sve što si ukrao spasiti od božje kazne kameleonu oportunistički.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije