Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Migranti traže više
Povratak na članak

Balkanska ruta prepolovila broj tražitelja azila u Hrvatskoj

Izbjeglička kriza utjecala je i na humaniji i otvoreniji odnos prema azilantima općenito

Komentari 3

KI
kit1772
11:47 08.02.2016.

Ovo humanitar I radikalno ljevicarsko pranje mozgova kako nece biti mira ako ne pocnemo primati svakojake je stvarno bezobrazluk.. pogotovo sto je cinjemica da su majmirnije zemlje koje nisu primile ilegalne imigrante.. kad je jos ko cuo o problemima rsdikalnoga islama u istocmoj evropi a na zapadu svaki dan neki problemi I jos da nam novine na lazu o stvarnosti problem ne bi mikome taj multi kulti suludizam pao na pamet.. nemate ni za sebe a primali bi svjetsku sirotinju

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
18:50 08.02.2016.

Svim ovim nazovi-humanim aktivisticama poručil bi isto - sretnite te jadne izbjeglice u nekoj sporednoj uličici kad se smrači....naravno, se u ime multikulturalnosti >;-))

VL
AA
aabbcc
11:37 08.02.2016.

Sta da traze? ___U jednom selu je obicno jedna vjera, jedna kultura, jedan narod... a to sto nam je selo veliko ko drzava je drugi problem.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.