Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
počinio samoubojstvo

Baka i unuka vidjele tijelo napadača: 'Cijeli dan sam u šoku, to nikad neću izbaciti iz glave'

Zagreb: Nakon napada na policajca na Markovom trgu na Jabukovcu pronađeno tijelo
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/6
12.10.2020.
u 23:53

"Da su izašle koji trenutak ranije, tko zna što bi bilo s obzirom na stanje u kojem je bio i tko zna kuda bi pucao", kazala je majka djevojke

Danijel Bezuk, 22-godišnjak iz Kutine, jutros je došao na Markov trg i iz kalašnjikova zapucao prema policajcima koji su čuvali zgradu Vlade. Ranio je 31-godišnjeg policijskog službenika pa pobjegao nakon što je drugi zapucao prema njemu. Njegov je bijeg završio samoubojstvom na zagrebačkom Jabukovcu. 

"Još sam bila u autu i čula sam pucanj, ali nisam znala o čemu se radi. Pas je zalajao i onda sam ga odvela. Unuka i ja smo izašle i ona je rekla: 'Joj, eno policajac leži na podu, mrtav...", kazala je žena koja živi u kući ispred koje se Bezuk ubio za RTL. Ona je jutros krenula na posao, dok je unuku vozila u školu. 

Unuka žene je dodala da se njoj činilo kao da je bio policajac. "Učinilo mi se da je to bila policijska odora", rekla je.

VIDEO Stric napadača s Markova trga: "Da je divljak, pijanac ili agresivan, znalo bi to selo. On to nije bio. Shrvani smo."

"Dolazio je automobil i tu je stao i odmah je uzeo mobitel. Ja sam mu samo rekla da sam čula pucanj. To je sve što sam doživjela i još uvijek ne mogu doći k sebi", kazala je žena, a njezina je unuka opisala kako se sve dogodilo. 

"Vani sam čekala baku da izađe s autom i kada sam se okrenula vidjela sam čovjeka koji leži u krvi", kazala je unuka i dodala da pucanj nije čula jer je još uvijek bila u kući. 

"Kada smo tu došle, nikoga nije bilo. Samo je muškarac ležao", kazala je unuka. "Da su izašle koji trenutak ranije, tko zna što bi bilo s obzirom na stanje u kojem je bio i tko zna kuda bi pucao", kazala je majka djevojke. 

"Cijeli dan sam u šoku i mislim da to nikad neću izbaciti iz glave. Osjećala sam se grozno", zaključila je unuka.  

Ključne riječi

Komentara 20

IV
IvicaKerempuh
08:19 13.10.2020.

Kaj se on ubil za RTL? Da tu ne fali neki zarez?? ---kazala je žena koja živi u kući ispred koje se Bezuk ubio za RTL.---

Avatar duje912
duje912
07:54 13.10.2020.

gledam ja sinoć razgovor sa tom bakom kad stiže unuka pred kamere, da iskoristi svoju minutu slave i da ju netko zapazi i pozove na foto-šuting kako bi lako došla do kruva bez otike...hahahahahaha

Avatar Joja
Joja
07:20 13.10.2020.

I sta je pjesnik htjeo dokazat? U normalnim drzavama proglasili bi ga teroristom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije