Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREPUCAVANJA U OTVORENOM

Bačić: Hasanbegoviću bih zaželio dobro jutro, jeste li spavali, bili su izbori

Otvoreno
Foto: HRT
06.07.2020.
u 22:42

Benčić je poručila da će srušiti HDZ kao što su srušili i Bandića

Sinoćnji rezultati parlamentarnih izbora i prioriteti buduće Vlade teme su o kojima su večerašnjem Otvorenom raspravljali Nino Raspudić (Most), Sandra Benčić (Možemo), Zlatko Hasanbegović (Domovinski pokret), Furio Radin (zastupnik talijanske manjine) i Emil Daus (IDS). Žustra rasprava uslijedila je nakon Hasanbegovićeve tvrdnje da je Plenković SDP učinio potpuno nepotrebnim jer je značajan dio lijevog biračkog tijela u njemu dobio svog autentičnog predstavnika.

- Ja bih Hasanbegooviću zaželio dobro jutro. Jučer su bili izbori. HDZ je pobijedio. Budućnost naše koalicije je vidljiva u vrhunskoj pobjedi na izborima. Birači su podržali već tu koaliciju - kazao je Bačić osvrčući se na dogovor HDZ-a s HNS-om i manjinama.

- Imamo situaciju bez presedana gdje će se formirati Vlada kojoj će presuditi gospodin Furio Radin bez da je imao protukandidata - odgovorio mu je Hasanbegović.

U raspravu se uključio i Furio Radin koji je kazao da je smiješno kada to govori gospodin Hasanbegovic koji pripada ideologiji vremena kada nije bilo dozvoljeno imati druge opcije.

Benčić je poručila da će srušiti HDZ kao što su srušili i Bandića.

- Mi nikada ni u kojoj varijanti nećemo surađivati s HDZ-om. Ono što ćemo mi raditi je pokazati što znači biti oporba. Ono zbog čega smo došli je kako s malim brojem zastupnika možete napraviti ono što smo napravili Bandiću. Sa samo 4 zastupnika u gradskoj skupštini doveli smo Bnadića na koljena. Isto ćemo učiniti HDZ-u i završiti sve te koruptivne radnje - kazala je, a zatim se obratila Hasnabegoviću i Raspudiću kojima je poručila da se ne straše drugi njima građane, nego da njihove izjave straše ljude.

- Kada ste vi u pitanju gospodine Bačiću, istina, vi se ne povlačite za rukav, nego za džepove - dodala je nakon čega je uslijedila replika Raspudića.

- Vi ste ekstremno lijeva stranka. To ide do karikature. Čelniku vaše stranke smeta ime zagrebačke luke "Franjo Tuđman", a ne smeta mu Trg maršala Tita. Posebno je degutantno način na kojim se koristite tragedijom silovanih zemalja. Upali ste u stupicu vladajuće oligarhije.

Ključne riječi

Komentara 80

DU
Deleted user
23:13 06.07.2020.

Zalagati će se za male ljude koji žive od svoga rada reče žena koja živi na državnim jaslama od love koju dobivaju razno razne udruge.

PE
PetiElement
23:39 06.07.2020.

Nadam se da su birači Možemo gledali večeras ovu svoju.. prestrašno.... 😳 to divlje

ST
stefj
01:42 07.07.2020.

Interesantni su ovi iz Možemo. Žive od naših novaca i zagovaraju "preraspodjelu" tj. pljačku, sve da bi oni imali više, a pod krinkom borbe za radnika... Već viđeno toliko puta, taj i takav pristup sve zemlje koje su to napravile odveo je u siromaštvo, a preraspodjela je samo dovela do toga da novac dođe u ruke politički podobnih i nesposobnih... Još jedna stranka izrasla na mržnji, ovaj puta na mržnji prema Bandiću. Čisti destruktivci...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije