Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
završila na sudu

Avion s Malte za Italiju vraćen zbog putnice koja je odbila nositi masku

Aerodromi u vrijeme koronavirusa
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
11.01.2021.
u 16:33

Na sudu je rečeno kako je 24-godišnja Talijanka, stanovnica Bugarske, ušla u raspravu s posadom na letu koji traje 20 minuta

Zrakoplov koji je letio s Malte u Italiju u ponedjeljak se morao vratiti nedugo nakon polijetanja jer je jedna putnica odbila nositi zaštitnu masku protiv koronavirusa.

Na sudu je rečeno kako je 24-godišnja Talijanka, stanovnica Bugarske, ušla u raspravu s posadom na letu koji traje 20 minuta, odbijajući staviti masku iako je upozorena da predstavlja zdravstveni rizik za sve u zrakoplovu.

Avion na letu za talijansku pokrajinu Kataniju vratio se na Maltu, a žena je odmah uhićena i odvedena pred sud.

Priznala je da je odbila poslušati upute članova posade.  Osuđena je na šest mjeseci zatvora uvjetno s rokom kušnje od dvije godine. 

VIDEO: Alemka Markotić: Strpimo se još dok je hladno, da se onda u proljeće i ljeto vratimo normalnijem životu!

Komentara 1

DU
Deleted user
20:40 11.01.2021.

Pcr test je proglašen lažnim od svjetske zdravstvene organizacije zato i maske po tome su bez veze pitajte vojnu osobu što je biloško ratovanje i kako se zaštititi maske koje se trenutno nose su lažna sigurnost

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije