Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT U NJEMAČKOJ

Autom se zaletio u ljude pored kolodvora u Berlinu, najmanje petero ozlijeđenih

Incident u Berlinu
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
26.07.2020.
u 10:11

Jedna osoba se bori za život nakon što je vozilo sletilo s ceste u 7 ujutro i udarilo sedam pješaka u berlinskom Hardenbergplatzu

Najmanje pet osoba ozlijeđeno je nakon što se automobil zaletio u gomilu ljudi u blizini željezničke stanice u Njemačkoj, piše Daily Mail. Troje od njih je teško ozlijeđeno.

Jedna osoba se bori za život nakon što je vozilo sletilo s ceste oko 7.20 ujutro i udarilo sedam pješaka u berlinskom Hardenbergplatzu, ispred stanice Bahnhof.

Prema prvim informacijama, piše njemački Bild, vozač Mercedesa je nakon skretanja u ulicu izgubio nadzor nad vozilom i udario u gomilu na pločniku.

Berlinska vatrogasna postrojba dodala je na Twitteru da su neki pješaci zadobili teške ozljede, a u pomoć je poslan i spasilački helikopter.

Glasnogovornik policije rekao je kako se pretpostavlja da je do nesreće došlo zbog prekomjerne brzine. Prema informacijama Bilda, jedna je osoba bila zarobljena ispod automobila te joj se sada liječnici bore za život.

Vozač je sada u pritvoru, priopćila je policija. Prema informacijama Bilda, on ima 24 godine i živi u Njemačkoj. Automobil ima registracijsku tablicu iz Estonije.

Istraga o uzroku nesreće je u tijeku. 

Ključne riječi

Komentara 21

Avatar dovidovic
dovidovic
10:41 26.07.2020.

Da nije neki Ahmed iz Sudana, inače neurokirurg?

ND
Necijepljeni degenerik
10:36 26.07.2020.

Vjerojatno neki inženjer prometa.

DU
Deleted user
11:55 26.07.2020.

'on ima 24 godine i živi u Njemačkoj' , dok kud to ide da ne žele reći od kuda je, a iz ove rečenice je jasno da Nijemac nije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije