Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prevezeni u bolnicu

Autom udario u oplatu tunela Mala Kapela, dvojica ozlijeđena

'06.12.2011., Ogulin - U tunelu Mala Kapela u smjeru juga vozac osobnog automobila varazdinskih registracija udario je u zid tunela i na mjestu preminuo. Promet u smjeru juga bio je zatvoren dva sata.
'Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL'
Autori: zb/VLM, mvi/VLM
31.03.2012.
u 11:43

Nesreća se, prema prvim dostupnim informacijama, dogodila kada je automobil na izlazu iz tunela Mala Kapela udario u oplatu tunela

Dvije osobe ozlijeđene su, jedna teže, a druga lakše, u nesreći koja se dogodila jutros oko 4 sata na izlazu iz tunela Mala Kapela na autocesti A1 u smjeru Zagreba. U nesreći su stradala dvojica albanskih državljana.

Promet tim dijelom autoceste zbog policijskog je očevida bio je prekinut do 6.45 sati, a nesreća se, prema prvim dostupnim informacijama, dogodila kada je automobil na izlazu iz tunela Mala Kapela udario u oplatu tunela.

Ozlijeđeni muškarci su vozilom Hitne pomoći prevezeni u bolnicu u Ogulinu.

Ključne riječi

Komentara 1

TV
True vision
19:05 31.03.2012.

Jadni Albanci nikada nisu vidjeli ovako dugačak tunel pa ih izlazak iz njega iznenadio..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije