Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška nesreća

Strava u Novom Zagrebu. Očevici: Bilo je strašno, čuo se krik: 'Beba, beba!'

Autom naletio na mjaku i bebu u Novom Zagrebu
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/11
24.07.2019.
u 20:59

Prema prvim informacijama majka navodno ima ozljede opasne po život

Teška prometna nesreća dogodila se danas oko 14.14 sati u Novom Zagrebu. Prema prvim informacijama, kako javljaju 24sata, sudarila su se dva automobila od kojih je jedan potom naletio na majku i bebu. Ozlijeđene su i prevezene na Hitnu. Navodno je kombi udario u autu od straga i odbacio ga na stup, a potom i na majku i tromjesečnu bebu.

Majka navodno ima ozljede opasne po život.

Bilo je strašno, čuo se krik: ‘Beba, beba!’. Žena je djete bacila u zrak, valjda da je spasi od naleta jurećeg automobila - ispričali su očevici teške prometne nesreće za 24sata u zagrebačkom naselju Travno.

- Čuli smo da žena ima teške ozljede opasne po život, dok beba ima samo hematom. Auto je velikom brzinom naletio direktno na tu nesretnu ženu - govorili šokirani očevici nesreće.

Oboje su prevezeni u bolnicu na Rebru.

Video: Teška nesreća u Novom Zagrebu

Očevid je u tijeku. 

Ključne riječi

Komentara 22

NB
nada.boban7
16:55 24.07.2019.

Strasno. Ne trebaju nam afganustansku ralibani..imami mi svoje atentatore ! Hoce li opet suci nailaziti na olakotne okolnosti.? Mito i korupcija svagdje oki nas.

TH
thu
16:30 24.07.2019.

Kako nije svatko za svaki posao tako nije ni svatko za vozača... al eto...vozi sve i svatko...

PA
Pajkoslava2
16:33 24.07.2019.

pa stvarno više do kad???? svaki dan neka vijest da ti se kosti zalede!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije