Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sirija
Povratak na članak

Asadov saveznik Hezbolah ne očekuje "totalni rat" zbog Sirije

Strahovi od sukoba između Rusije, ključnoga saveznika sirijske države, i Zapada povećali su se nakon što je Trump najavio projektile koji će "uskoro doći" i kritizirao Moskvu što stoji uz Asada.

Komentari 6

Avatar superhik74
superhik74
15:41 13.04.2018.

Prduckanje ovog tipa prodaje novine, inace poznatije kao "fake news". Sto se tocno dogadja u i oko Sirije znaju samo oni u vojnim vrhovima velikih sila koji imaju prave obavjestajne i satelitske informacije s terena koje sasvim sigurno nece davati "fake news" novinama. Njima plasiraju dezinformacije. Cinjenica je da se u vodama ispred Sirije nalaze brodovi i podmornice 5 stalnih clanica vijeca sigurnosti UN-a, s jedne strane Rusije i Kine a s druge strane Amerike, Velike Britanije i Francuske, sve odreda najvece nuklearne sile. Time je sve receno.

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
13:04 14.04.2018.

Šeik je zapraf rekel - malke me trta jer bi moj Hizbolah mogel bit sljedeća meta >;-))

VL
Avatar ivek
ivek
06:16 15.04.2018.

saveznici nastavil bomardirat teroriste u siriji,,,,unistena su terorisicke base irana i libanona , cak postrojenja za proizvodnju kemiski otrova,,, di je saveznik asada al basara hassan drab,,,,, trenutno zivi na infuziji,,,

VL
AN
antedomovinabranise
14:42 13.04.2018.

asad i hezbahla su stalno u kontaktu sa putinom ,menjaju mjesta vojnim postojenjima da ne budu meta

VL
Avatar ivek
ivek
16:43 13.04.2018.

svaj majmun je namravil ratove..terorist..Israel unisti libanonske terroriste ka syriske i iranske,,,

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.