Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZIV NA OSTAVKU

Bauk: Baldasar ovime kreće u borbu za jednu od funkcija unutar SDP-a

Arsen Bauk
Foto: Anto Magzan/Pixsell
29.12.2015.
u 18:54

Nije zabranjeno i nelegitimno pozivati na ostavku, rekao je Bauk

Član predsjedništva SDP-a Arsen Bauk za televiziju N1 komentirao je jučerašnji istup splitskog gradonačelnika Ive Baldasara, koji je pozvao vodstvo stranke na ostavku.

- Tu vidim dvije poruke, jedna je da se što prije održe unutarstranački izbori, s čime se slažem, a druga je da predsjednik stranke promijeni retoriku prema političkim protivnicima, no vidjet će se podržavaju li to članovi stranke - rekao je Bauk, koji smatra da Baldasar svojim stavom nije izašao iz okvira dosadašnjih unutarstranačkih rasprava.

- Nije zabranjeno i nelegitimno pozivati na ostavku, prema tome ne vidim tu velike probleme i razloge za brutalnu reakciju na njegov istup. Vidim to kao dio njegove unutarstranačke kampanje - rekao je Bauk. On smatra da Baldasar ovime kreće u borbu za jednu od funkcija unutar SDP-a.

>> Baldasar: Ostajem pri izjavi, u porazu vodstvo snosi odgovornost

Komentara 27

Avatar juricamesko
juricamesko
19:32 29.12.2015.

bara mala a krokodila puno što velikih a što malih.sada kada je počelo bit će veselo pratiti kako to partija riješava.Baldasar je već štakor koji bježi jer se usudio reći istinu ,istinu koju je rekao i Boris Miletić iz IDS samo se koalicijskog partnera tretira kao dobrog gosta. što bi Obi i Maras dali da mogu vratiti ona stara vremena kad bi Baldasara samo glatko spremili na Goli otok.

UM
umnjak
20:32 29.12.2015.

Da je više Baldasara i manje kulta manijakalnog vođe u KPH, bolje bi prosli na izborima. Ovako, poraz za porazom!

BA
barbaizamerike
19:35 29.12.2015.

@juricamesko da Vas nema tribalo bi Vas izmusliti.scaka Vam cast za komentare

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije