Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Idemo u školu

AROMAPOUX linija - 100% prirodno RJEŠENJE za život bez ušiju i gnjida..

Zaštite svoju obitelj uz prirodnu liniju proizvoda AROMAPOUX!
01. rujna 2020. u 16:08 931 prikaza
AROMAPOUX linija
Foto: Promo

Iz laboratorija čiste prirode dolaze nam dva Aromapoux proizvoda -  sprej i šampon na bazi organskih eteričnih ulja koja imaju dvostruko djelovanje, preventivno i kurativno. Aromapoux linija proizvoda ne oštećuje vlasište, nego ga i liječi u slučaju rana. Aromapoux proizvodi imaju dokazanu učinkovitost. Djeluju već unutar 5 minuta nakon nanošenja te se postiže 100%-tna eliminacija ušiju i gnjida već nakon 3 aplikacije (1 aplikacija na dan).

Unutar svakog pakiranja dobiva se i kvalitetan češalj protiv ušiju, koji ih učinkovito uklanja.

S obzirom da navedeni proizvodi imaju organski certifikat kvalitete i omogućuju jednostavnu primjenu, vjerujemo da će upravo AROMAPOUX linija biti idealna zaštita od ušiju za Vašu obitelj.

Zaštite svoju obitelj uz prirodnu liniju proizvoda AROMAPOUX!

Aromapoux je 100% potpuno prirodni pripravak, koji sadrži kemotipizirana eterična ulja s izvanrednim učinkom na zaštitu vlasišta od mikroorganizama i čišćenje/eliminaciju ušiju. Dermatološki je ispitan, te na prirodan način održava fiziološku ravnotežu vlasišta i osigurava zaštitu od ušiju.
Blagog je djelovanja i vrlo jednostavan za primjenu i djeci i roditeljima. Ono što je za suradljivost djece vrlo bitno jest da je miris iznimno svjež i vrlo ugodan, radi čega je Aromapoux linija proizvoda  prvi izbor roditelja.
 
Eterična ulja koja su prisutna u Aromapouxu su farmaceutske kakvoće i standardizirana su, odnosno kemotipizirana: čajevac, ylang-ylang, lavandin, eukaliptus (radiata), klinčić, medena mirta, grčki origano, mirisna metvica.

Važno je naglasiti da preparat ne sadrži ni parabene niti polisorbate.

Stvarna učinkovitost protiv ušiju od prve primjene!

Učinkovitost je dokazana Pranarômovim istraživanjima provedenima u neovisnom laboratoriju: rezultati testova pokazuju da AROMAPOUX SPREJ PROTIV UŠIJU djeluje unutar 5 minuta nakon aplikacije.

Vladimir Pecelj
POVRIJEĐEN I LJUTIT
Životna drama čovjeka kojem su se mnogi divili, oduzeli su mu krov nad glavom
Računalo
Novi način učenja
5 stvari koje trebate znati prije kupovine laptopa za novu školsku godinu