Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
puštena iz bolnice
Povratak na članak

Argentinska predsjednica Cristina Fernandez ipak nema rak štitnjače

Fernandez je operirana u srijedu, a histološki nalaz pokazao je kako nema stanica raka

Komentari 4

OB
-obrisani-
17:52 07.01.2012.

Evo ti ga na, Hugo...

VL
Avatar nekakav
nekakav
18:24 07.01.2012.

a zašto je štitnjača odstranjena? nešto je bilo. rak najvjerojatnije, koji ipak nije metastazirao. ja da sam novinar, malo bih pročitao, pitao.. ali ovi naši su generacija \'copy/paste\' novinarstvo.

VL
BK
B Kosa
18:48 07.01.2012.

Znaci nije istina sto cavez kaze da Amerikanci namjestaju rak Argentinski presjednik Peron bijo je veliki prijatelj hrvatima primo je izbjeglice poslije drugog sv rata kada je se Peron razbolio Hrvati su dosli da daju krv i govorili su \'Ovakoko jedino mozemo zahvaliti Evu peron su svi zvali majkom

VL
PE
penicilin
17:06 08.01.2012.

dakle metilja Chavez gluposti, nije to ništa novoga, iz glave onakve budaletine i ne može nešto pametno, najpametnije iz njegove glave je šmrklj nego vidim da ima nekih koji te Chavezove šmrklje gutaju ko bombone, jadna im majka, tim bedacimaa svako prodaje nešto pod bubrege, ili kako oni kažu oni su slobodnomisleći, slobodno oni misle ali vidimo da i nemaju o čemu pametnom

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.