Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
samohrani otac

Apelom ganuo mnoge, a na kraju će on darivati druge

Igračke
Dalibor Urukalović/PIXSELL
10.12.2013.
u 08:47

Samohrani otac Slobodan Majcen (31) iz varaždinske Hrašćice papirićem polijepljenim po kvartu zamolio je sugrađane za igračke ili zimsku odjeću za 9-godišnjeg sina i 8-godišnju kćer, no odaziv je ogroman pa će i on darivati Caritas

Slobodan Majcen (31) iz Hrašćice, prigradskog naselja Varaždina, ganuo je mnoga srca svojim apelom Varaždincima da igračkama ili odjećom daruju njegova 9-godišnjeg sina i 8-godišnju kćer.

- Molio bih ljude dobra srca, ako imaju viška odjeće i/ili igrački za curicu od 8 godina i dječaka od 10 godina da ne bacaju to nego da me kontaktiraju. Trenutačno sam nezaposlen i zbilja mi je potrebna navedena pomoć, a za uslugu mogu pomoći ako treba kod maleraja ili slično - napisao je na papirićima koje je polijepio po kvartu Banfica. Apel samohranog oca munjevito se proširio društvenim mrežama, a posljedice su ga - šokirale.

- Ljudi me zovu svakih nekoliko minuta, pedesetak ih šalje pakete odjeće i igrački, iz cijele države, a ja sam mislio samo tu malo u kvartu... Jedno vrijeme sam prihvaćao, no sad govorim da ne trebamo više. Djeca brzo prerastu, a i nemamo ni kamo sa svim tim stvarima i na kraju ću ja moći dati drugima, a mislim da ću i odnijeti u Caritas - ispričao nam je danas ujutro Slobodan Majcen, no nije se želio fotografirati. Štoviše, pomalo mu je neugodno zbog cijele stvari, tražio je samo ograničenu, lokalnu pomoć, jer dolazi zima.

- Ostao sam bez posla, inače sam autolimar, i budući da nemam novca nadao sam se da će nam netko pomoći s jaknicom ili čizmicama - kaže Slobodan te dodaje da je u međuvremenu našao nekakve angažmane te ne traži daljnju pomoć, ni u poslu ni u stvarima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije