Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispraćaj

Antonia Bilić na groblju sv. Ivana ispraćena na posljednji počinak

sprovod (1)
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/6
05.12.2012.
u 14:32

Lijes s posmrtnim ostacima nosili su, prema želji obitelji pokojne Antonije, pripadnici HGSS-a

Na groblju sv. Ivana na Badnju pokraj Drniša pokopani su posmrtni ostaci 17-godišnje Antonije Bilić za čije je ubojstvo na 40 godina nepravomoćno osuđen Dragan Paravinja.

Antonijina obitelj, mnogobrojni prijatelji i poznanici okupili su se na posljednjem ispraćaju mlade Drnišanke, a lijes s posmrtnim ostacima nosili su, prema želji obitelji pokojne Antonije, pripadnici HGSS-a.

Obitelj je također zamolila da se umjesto vijenaca i svijeća novac uplati za pomoć drniškoj podružnici Gorske službe spašavanja.

>>Antonijine sestre: Novac za svijeće i vijence uplatite GSS-u

Komentara 12

DU
Deleted user
16:47 05.12.2012.

počivala u miru Božjem, a vi mlade cure valda ste nešto naučile

Avatar flame
flame
14:55 05.12.2012.

Sućut obitelji Bilić i poruka autoru teksta: pošto je Antonia bila vjernica, groblje sv. Ivana sigurno nije njezino posljednje počivalište. Pokoj vječni daruj joj, Gospodine.

OB
-obrisani-
16:39 05.12.2012.

pocivala u miru bozijem andjele nas dragi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije