Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EKSKLUZIVNO
Povratak na članak

Ante Kotromanović snimio nam je fascinantne scene s Himalaje: 'Popeo sam se s Milanovićem na Troglav i to je bio moj okidač'

Priča o početku mog penjanja počinje prije nekoliko godina, preciznije 2014., zadnje godine mandata Vlade koju je vodio današnji predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović. Taj sam dan nešto ranije došao u kabinet, pred početak sjednice Vlade, a to je bilo nekoliko dana prije obilježavanja Dana Oružanih snaga Republike Hrvatske, da do detalja dogovorimo kako proslaviti godišnjicu i tko sve treba biti nazočan na svečanoj sjednici. Sjeo sam pokraj Zorana i u nekom trenutku počeli smo razgovarati o operaciji Oluja i Dinari te kako bi on volio popeti se na Dinaru i da ga upoznam s linijom fronte i načinom kako smo ratovali u tim uvjetima. Rekoh – nema problema. Nakon moga, a kasnije i njegova izlaska iz politike, dogovorili smo se napokon popeti na najviši vrh Dinare, Troglav, što smo početkom ljeta i učinili. To je bio moj okidač i shvatio sam da je adrenalin koji pruža penjanje sasvim dovoljan da zadovolji u meni onog nemirnog vraga koji mi ni prije nije davao mira, a danas me goni da se penjem sve teže smjerove i planine.

Komentari 8

Avatar pretorijanac
pretorijanac
13:07 24.11.2021.

Sa svojom astronomskom vojnom mirovinom ..... i pratećom stalnom dosadom od koje ne zna što da radi i kako da ubije vrijeme, sinjski drug Kotromanović se penje po planinčinama da mu vrijeme ipak brže prođe..... ima se-može se. Mi sasa plaćom do 4.000 kn se pentramo po kontejnerima i nitko o nama ne piše ovakve glupave reportaže!

VL
DU
Deleted user
15:40 24.11.2021.

"Sjeo sam pokraj Zorana i u nekom trenutku počeli smo razgovarati o operaciji Oluja i Dinari te kako bi on volio popeti se na Dinaru i da ga upoznam s linijom fronte i načinom kako smo ratovali u tim uvjetima." Ima' je Milanović priliku za (sve) to od 1991. do 1995., ali tada nije bija "fajter" ka' što danas glumi velikog "fajtera". Samo na riječima, ka' i tada. Mene bi bilo sram, da sam muško.

VL
Avatar Scheweningen
Scheweningen
17:11 24.11.2021.

Triba ubit vrime od alke do alke 😊

VL
BE
bezvrijedanyugodinar
12:36 24.11.2021.

"Brutalne" scene🤣🤣🤣🤣🤣🤣

VL
VA
vatreni24
23:06 24.11.2021.

Pobjegao je da ne mora sa šmrkavim dočekati Macrona sa MIG-ovima u koje smo uložili stotine milijuna da ne lete.

VL
BI
billynik
15:17 24.11.2021.

A tko je taj, još jedan antivakser?

VL
TV
Tvrdjava
22:01 24.11.2021.

Cim se smjestite dogovarate ist i pit..uzas..a ovo je za pohvalit..popeil ste se oba.a bome ni jedan niste ratovali gore ..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.