Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stranka Desno
Povratak na članak

Ante Đapić o Bleiburgu: Međunarodna kompromitacija uspomene na jedno od najvećih stradanja

"Hrvatska država postoji upravo radi toga da ona s Republikom Austrijom rješava pitanja, pa i pitanje komemoracije na Bleiburgu".

Komentari 5

FA
fajlpz
18:50 07.05.2019.

Vidi ove ižvakane žvake.

VL
DU
Deleted user
19:46 07.05.2019.

Zbog Đapića i njemu sličnih se komemoracija kompromitirala. Kakva je ti bila komemoracija najbolje pokazuje da čim su Austrijanci zabranili točenje alkohola broj sudionika prepolivio. Nitko nema ništa protiv komemoracije žrtvama ali ima protiv rehabilitacije NDH a to je onono što Ante Đapić i njemu slični rade.

VL
DU
Deleted user
20:42 07.05.2019.

Otiđi ti đapiću ljepo u blajburg pa pokaži austrijancima koliki im treba kukuruz biti visok . Bar si za to stručnjak !!!!

VL
SA
samobalic
20:14 07.05.2019.

Postovani gospodine Djapicu,Jasenovac i Bleiburg nemozes usporedjivati bas nikako,jer su u Jasenovcu poubijani oni koji su branili i zeljeli Hrvtasku modernu,samostalnu,uredjenu,bogatu,a oni sto su poubijani u Bleiburgu,su bili izdajnici Hrvatske drzave i naroda,oni bili udruzeni s Njemackim fasistima i ubojicama,oni su htjeli da budemo zaostala i pod tudjom cizmom drzava,tako Djapicu nemoj lagati nama i nasem hrvatskom narodu,jer istina se zna i vrlo je jasna.

VL
JE
Jerko5000
14:08 11.05.2019.

Tipične balkanske priče.To je davno zaključeno.Da nije bilo nacističke agresije i njihovih slugu ne bih bilo Jasenovca ni Blajburga.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.