Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVENIRALA POLICIJA

Ana otkrila da joj je dečko u stanu s prijateljicom pa poludjela

Policija
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/3
10.12.2019.
u 13:24

Došla je pred vrata i počela divljački lupati rukama i nogama, dečko i prijateljica bili su prestravljeni

Ana (35) osuđena je jer je na silu htjela ući u prijateljičin stan nakon što je otkrila da je unutra i njezin tadašnji dečko Velibor.

Prema presudi Općinskog suda, Ana je oko 21.45 sati došla do Marinina stana na prvom katu zgrade u Bjelovaru te rukama i nogama snažno lupala po vratima tražeći od Marine i Velibora da joj otvore.

Kad joj nije uspjelo ući, na hodniku je porazbijala i porazbacala više vaza i posuda sa zemljom i cvijećem. Prekršajni sudac proglasio ju je krivom i kaznio sa 150 maraka, odnosno 570 kuna. Kazna joj je ublažena jer je priznala nedjelo.

“Bila sam ljubomorna jer sam doznala da je u stanu moje prijateljice Marine i moj tadašnji dečko Velibor. Žao mi je što sam to učinila i kajem se zbog svega”, priznala je Ana.

O drami koja se te večeri u veljači prošle godine događala na hodniku ispred njezina stana, svjedočila je i Marina, bivša Anina prijateljica. Kaže kako je u stanu bila s emotivnim prijateljem.

“U jednom času netko je počeo jako lupati po vratima. Bila je to Ana, tražila je da joj otvorim vrata nazivajući me kurvom. Bili smo uplašeni, a Velibor je stajao pokraj vrata bojeći se da ne popuste od silnog nabijanja”, rekla je Marina na sudu.

Kroz otvor na vratima vidjela je i da je Ana porazbacala njezine tegle s cvijećem u hodniku. Potom se vratila i opet počela nabijati po vratima, nakon čega su pozvali policiju. Ana je otišla prije dolaska policije.

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar Mentat
Mentat
13:46 10.12.2019.

"Kaže kako je u stanu bila s emotivnim prijateljem." Hahahaha, a u pozadini svira "Moj veseljko" 😁

KO
Kolibri
14:45 10.12.2019.

Emotivno su se navlacili!

LI
liliZG
14:54 10.12.2019.

mi smo država koja naplaćuje u markama??????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije