Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srbija

Ana Brnabić: Plenković bi trebao doći u Beograd

Ana Brnabić
Foto: VASILY FEDOSENKO/REUTERS/PIXSELL
1/3
21.05.2019.
u 19:01

Brnabić se danas u Beogradu sastala s veleposlanikom Hrvatske Gordanom Bakotom, koji joj je objasnio da je cilj Hrvatske tijekom predsjedanja EU organizirati summit EU – zapadni Balkan, na kojem bi tema bila europska perspektiva regije

Posjet hrvatskog premijera Andreja Plenkovića Srbiji bio bi dobar signal za daljnje unapređenje suradnje i međudržavnog dijaloga dviju država, smatra srbijanska premijerka Ana Brnabić.

Ona se danas u Beogradu sastala s veleposlanikom Hrvatske Gordanom Bakotom, koji joj je objasnio da je cilj Hrvatske tijekom predsjedanja EU organizirati summit EU – zapadni Balkan, na kojem bi tema bila europska perspektiva regije.

Brnabić je navela da je suradnja na unapređenju željezničkog prometa u interesu obiju država i dodala da će 2020. fokus Srbije u području infrastrukturnih projekata biti upravo na željeznici. Brnabić i Bakota razgovarali su i o suradnji gospodarskih komora Srbije i Hrvatske i planovima za ekonomsk˝i summit ove godine.      

Komentara 36

DO
dopizdilomi
19:30 21.05.2019.

Bitno je da je Brnabička lijepo primila Kurza.

Avatar Matija22
Matija22
19:33 21.05.2019.

što manje posla imati s njima to bolje za nas

Avatar Ispratitelj95
Ispratitelj95
19:41 21.05.2019.

Nikakvog posla s njima osim stroge kontrole granice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije