Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STARA INFRASTRUKTURA
Povratak na članak

Amsterdam postaje gradilište zbog starih mostova i kanala

Na ulicama se otvaraju rupe, a gotovo je polovica od 1700 mostova, koji su obilježje ovoga starog grada, rasklimana. Kraljevska palača stoji na 13.659 trupaca

Komentari 2

Avatar RocoBaroco
RocoBaroco
20:03 11.06.2021.

Hoce li to uraditi opet kolonijalnim novcem kao prije 2 vijeka?

VL
SI
sisavac
09:11 11.06.2021.

i samo 2 mlrd eura će to koštati.. malo morgen. preko 20 su najoptimističnije projekcije, neki idu i do 100 mlrd eura, s tim da su svjesni da će to trajati ne 20, već 40 godina. mostovi i ceste građene za promet konjskim zapregama, a ne za šlepere. predugo su raubali postojeće, pokazivali i naplaćivali turistima, a ništa nisu ulagali i održavanje tih kanala, mostova, cesta. nije ni čudo, marihuana radi svoje, ipak utječe na mozak.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.