Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CRNA POŠAST
Povratak na članak

Amerikanci šalju kosu i kapute koji će upijati naftu izlivenu u more

U Hrvatskoj nema organizacije koja bi prikupljala kosu iako to zahtijeva EU. Jedan kilogram kose upije 7,5 litara nafte, pa se ona u Americi skuplja u frizerskim salonima.

Komentari 4

DE
demokršćanin
17:18 10.05.2010.

U ŠTO SE PRETVORILA EU! Ne samo da EU postavlja zahtjeve za veličinu i oblik krastavca,promjer rajčice i veličinu \"životnog\" prostora koki kojoj je jedina zadaća nositi jaja,već smo saznali da EU određuje frizerskim salonima i skupljanje kose.Zaista svašta.

VL
XA
xaron
19:09 10.05.2010.

Poslije Iphone, Ipod, Ipad-a, evo imamo najmoderniji high-tech napravljen od carape i kose da nas spasava od vlastite gluposti. Dok nas medija ubjedjuju o ogromnom napretku \"nauke\" i \"tehnologije\", evo vidimo da nisu u stanju rjesiti VITALNE probleme od kojih zavise nasi zivoti na ovoj planeti.

VL
CI
cicibela
11:52 11.05.2010.

Najjednostavniji način čišćenja naftne mrlje: youtube: CWRoberts Presentation 2.wmv

VL
Avatar kresimir*
kresimir*
04:56 12.05.2010.

Da. Posle buju se rijetke zivotinje koje su prezivele otrovale s plastikom. Izvrsno! Ovo je cudo od tehnologije! Nevjerovatno. Bacaju natrag kineske igracke u meksicki zaljev. Sad buju ujedno resili i problem smeca. Pazi sad kad se to tak prosiri da bu naprosto sjebalo te Kubu, te sve ostale male drzave ili jos bolje kad skrene prema istocnoj obali. Ovisi di bu vetar puhal. Zivimo u vrlo interesantno vrijeme. Zao mi je jedino zivotinja. Samo zivotinja i prirode.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.