Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAOŠTRAVANJE ODNOSA
Povratak na članak

Američki senator šokirao svijet: 'Do oružanog sukoba s Kinom dijeli nas šest mjeseci'

SAD dramatično zaoštrava odnos s najmnogoljudnijom zemljom, upozorava svijet senator Ted Yoho, upućen u obavještajne podatke.

Komentari 98

Avatar Navajo
Navajo
10:08 24.07.2020.

Nazalost sve je moguce. Kina vec dugo ilegalno potkrada sofisticirane projekte iz bilo koje grane industrije, a najvise vojne i visokotehnoloske. A o ekonomiji i trgovini, bankarstvu itd... da ne govorim. Studenti koji su na studiju u SAD-u najveci suu potencijalni prenosioci toga, a to se i otkrilo u vise slucajeva koristeci univerzitete u tu svrhu.

VL
GE
Gensoman1000
14:32 24.07.2020.

Kaj je vecernji list u vlasnistvu KKP? Zasto se brisu komentari koji govore istinu o genocidu KKP nad Tibecanima, Muslimanima, pripadnicima Falun Gonga, Tajvanu i Hong Kongu? Jel vi imate imalo srama?

VL
DU
Deleted user
13:21 24.07.2020.

Postoji mogućnost da je Corona zapravo kinesko biološko oružje, pogotovo ako uzmemo u obzir činjenicu da su se brzo oporavili

VL
MA
marlo
10:30 24.07.2020.

Potpuno se slažem. Amerika mora sebe i svoj narod zaštiti od kineza. Neka rade što hoće na svom teritoriju. Kinezi apsolutno ne poštuju trgovačka prava, kradu , falsificiraju. Povrh svega imaju jako jeftinu radnu snagu koja je cijelom svijetu odgovarala do sada, ali ako ovako nastave, sve će nas pojesti. Potrebna je prekretnica na svjetskom nivou i svaka čast da ameri ipak to rade. Proizvodnju vratiti matičnim zemljama i osnaziti vlastiti narod. To bi trebao biti cilj svakoj normalnoj drzavi kojoj je stalo do svojih ljudi.

VL
DU
Deleted user
14:03 24.07.2020.

Kinu svakako treba spustiti na zemlju i zaustaviti joj razvoj , kao i svakoj komunističkoj zemlji.

VL
DU
Deleted user
15:38 24.07.2020.

Kaj vam nije dosta da ljude zaludjujete sa koronom nek morate pisati još i ovakve gluposti??? U ratu izmedju Kine i SAD nema pobjednika nego samo gubitnika i to oni jako dobro znaju! Bilo bu i dalje trgovačkog i propagandnog rata ali oružjem ne!

VL
IK
ikbmibm
14:38 24.07.2020.

Pompeo je jučer prvi puta bio jasan i ozbiljan. Što se tiče EU , izgradnje Pelješkog mosta, će biti zadnji kineski posao u zemljama EU, koji se financira iz eu.fondova

VL
Avatar Edgedancer
Edgedancer
15:54 24.07.2020.

Kinezi: Kradljivci intelektualnog vlasništva, kradljivci radnih mjesta, kršitelji ljudskih prava, najveći zagađivač na planetu i kreator korona virusa.

VL
DU
Deleted user
19:51 24.07.2020.

Lav je ostario ..... nije se razvijao .... sada riče jer je oslabio..... nitko ga ne čuje ... pa ako se smatra starim Lavom neka ide u nepoznato ...

VL
MH
Marko.Horvat
14:52 24.07.2020.

Horvat:Ako i dođe jednom do rata, cijeli svijet potone i vrati se 50 god. unatrag , najbolje ce proci Rusi. Najveća zemlja na svijetu i mogu ako bas moraju,mogu prezivjeti sami za razliku od svih ostalih.. i možda Australija.. ostali ako ne u ratu, umrijeti ce od gladi, bolesti i medusobnih sukoba. Ali tako to ide..

VL
VA
vadis1
13:25 24.07.2020.

Podrzavm Ameriku da ostane velesila. Ako netko vec treba biti svjetski policajac, od svih sto se nude najbolje je da to bude Amerika.

VL
IP
info_punkt
05:27 25.07.2020.

Samo me zanima čime bi to Amerikanci ratovali protiv Kineza? Ni jedni ni drugi ne mogu projicirati dovoljnu silu na granice svog protivnika da bi ga ozbiljno ugrozili. Dakle, jedino ostaje nuklearno oružje, a njegova upotreba označila bi kraj postojanja USA kao države, a možda i Kine. Dakle, ništa od tog rata,

VL
SP
Spuderman
22:51 24.07.2020.

Kina se se razvila jer su pohlepni kapitalisti sa zapada koristili jeftinu radnu snagu...Sad su postali prijetnja istim zapadnjacima i treba ih obuzdati.To je sva istina,a rasplet bi mogao biti zastrašujuć...

VL
MX
Mister X
11:53 24.07.2020.

Američki senator šokirao svijet: 'Do oružanog sukoba s Kinom dijeli nas šest mjeseci'. Tu če Amerika pobijediti to je jasno . Samo što nije jasno meni i vjerujem još nekoma dali će Rusija gledati i praviti se mutava ; svijesnaa da je potom ili usput onako i ona na redu ili se uklučiti na vrijem i sa voljom da ne popuši i sma kao kina broj 2 .... To je samo jako interesantno ako izgubi jedinog jakog susjeda .. treči svjeteki rat "tvrde grupa jakih eksperata sa svojom argumentacijom" nije upitan dali će se dogoditi to je neminovno smo je pitanje kad !!???Sa druge strane ako i nebude rat sa Kinom sad ili kroz 6 mjeseci dobro je da KIna postajje svijesna tko joj jhe neprijatelj i šta je pametno sada u to vrijeme raditi i sa kime se družiti ili udružiti vojhno za budučnost ... Američka politika ne smo protiv Arapa i Muslima na s vjetu postaje jasna na Žute su več bacali Atomske bombe na gradove a sda kad Kineze drže za gadove zna se !

VL
Avatar GeniKameni
GeniKameni
12:12 24.07.2020.

Znate kako kazu... nicija nije gorila do zore... Americku odnosno politiku Zapadnih zemalja de facto vode velike korporacije kojima je stalo samo do vlastitog profita i kontrole nad cijelim svijetom, koje su spremne i narod iz vlastitih zemalja zrtvovati na oltaru boga Profita i svojih interesa. U Kini politiku vodi partija i velike korporacije su samo sredstvo u rukama partije za provodjenje politike koja je Kinu zadnjih desetljeca dovela do statusa svjetske super sile. Promjene u svjetskim odnosima su neminovne, svidjalo se to Americkim hostaplerima ili ne. Nazalost, nitko se nikad nije odrekao trona dobrovoljno i bez borbe. Cijela americka industrija u velikoj mjeri ovisi o svojoj vojnoj komponenti, sto vise ratova to je americka industrija snaznija i zato ne samo sto ne sumnjam u skori vojni sukob izmedju SAD-a i Kine nego vec odavno govorim da je to samo pitanje vremena. A cini se da taj trenutak uskoro dolazi, i mislim da Amerikanci drasticno precjenjuju svoje mogucnosti. Sukob u juznom kineskom moru ce srusiti mit o americkoj vojnoj superiornosti, bez obzira na oko 1000 vojnih baza u svakom kutku planeta...

VL
ŠA
Šaran
14:26 24.07.2020.

Trumpoidi hvale figuricu u koju vjeruju kako će ostati zapamćen kao predsjednik koji nije započeo niti jedan rat. O, kakva greška, ostati će nezapamćen.

VL
GE
Gensoman1000
08:59 25.07.2020.

Ljudima smeta KKP jer otvoreno provode genocid protiv pripadnika Falun Gonga, Ujgarskih muslimana, Tibet su vec pokorili, Tajvan i sada Hong Kong. Jedino nemoralne nalaze podrzavaju rezim koji je zaklao vise od 60 miljuna svojih blastitih gradana tj robova.

VL
Avatar RocoBaroco
RocoBaroco
16:31 24.07.2020.

moze al tamo na Pacifiku...

VL
OD
Ostanite_doma
08:10 25.07.2020.

Pogledajte dokumentarac od snowdena. Sve sto se u ovom textu optužuje kinu ustvari amerika radi cijelom svijetu a vise to i ne skrivaju. Kina ih je tehnološki prestigla zato samo silom mogu zaustavit taj kineski napredak. Kakva krađa intelekta. To su divlji kauboji, Amerika first

VL
BL
blackfriday
05:00 25.07.2020.

AKO SAD NAPADNE KINU RUSIJA CE ODGOVORITI,ZATO STO JE AMERIKA KINA I RUSIJA U SPORAZUMU PO KOJEM NAPAD KINE NA AMERIKU,RUSIJA NAPADA KINU I OBRNUTO,AKO OPET AMERIKA NAPADNE KINU RUSIJA ZBOG SPORAZUMA MORA ODGOVORITI

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.