Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
idući tjedan
Povratak na članak

Američki državni tajnik Pompeo stiže u Hrvatsku. Razgovarat će se i o ukidanju viza

U svakom slučaju to je jedan dobar susret. Jačamo transatlantske veze i suradnju, rekao je Grlić Radman

Komentari 10

EP
Epil
14:00 24.09.2020.

Razgovaraju oni o ukidanju viza vec 15 god. Obzirom da me SAD ne zanimaju, svejedno mi je, vize ili ne, vazno mi je samo da smo u EU i da tu imamo slobodu kretanja, zivota i rada...

VL
FY
Fuck you Mother Fucker
13:40 24.09.2020.

Hrvatska lagano, ali sigurno pod nadzorom Tudjmanovog dvojca Milanovic-Plenkovic postaje latinicna verzija Srbije. Sta je sljedece, osnivanje konc logora po BiH i stratista poput Ahmica?

VL
PR
pravednik2
13:15 24.09.2020.

Ukoliko se sa USA-predstavnikom razgovara o 5G, moglo bi se i o otpadnim vodama na Jadranu. I možda o još nekoj sličnoj temi.

VL
Avatar smokeonthewater
smokeonthewater
12:37 24.09.2020.

A neće se susresti sa Zoranom Milanovićem zvanom "King_Kong"?!?! Zašto? Pa zato sunce mu žarko što javno priznaje svoju nedemokratsku narav po kojoj se protuustavno i protuzakonito uplitao u postupke tajnog prikupljanja dokaza nezavisnih pravosudnih tijela. Osim toga očigledno je rastrojen, nervozan a po opet vlastitom priznanju bijesan, dakle obolio je od bjesnoće.

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
12:31 24.09.2020.

Američki državni tajnik Pompeo stiže u Hrvatsku. Razgovarat će se i o ukidanju viza da budemo isti sa susjedima Slovencima koji bez vize za SAD putuju več od godine 2000. Ipak nismo iza Slovenaca 30. nego samo skromnih 20.godina.

VL
Avatar KiM
KiM
14:59 24.09.2020.

Haha, razgovarace??? Mi im vjerne sluge a oni udarili vize! A Srbima ne...

VL
SI
sisavac
12:25 24.09.2020.

zašto ne jačamo one veze koje su nam slabe i gdje imamo potencijala plasirati svoju robu? zašto jačamo veze sa onim od kojih kupujemo skupu tehniku? zašto pristajemo biti tuđi sluge, a svoje interese podređujemo tuđima? zašto se uopće nazivamo državom? zašto nam u ustavu piše da smo slobodni, neovisni...? kad to nismo?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.