Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMIRI U SAD-U
Povratak na članak

Američki aktivist: Srušimo rasistički prikaz bijelog Isusa

Kršćani i konzervativci ljutiti su na pokret Životi crnaca vrijede zbog radikalnih izjava i rušenja kipova svetaca

Komentari 14

DU
Deleted user
21:59 27.06.2020.

Ahahaha, uskoro i u "naprednoj" Zapadnoj Europi, jedva cekam. Francuska i Engleska ce biti prve :) Cim dode do 30% i vise mogu se ocekivati nemiri, 30% i jos 10% od ovih nasih bijelih naivnih polovnjaca i nemiri su tu. Bas me zanima da su Afrikanci prevladali ko Europljani dal bi i oni dali da ove druge rase imaju tolika prava cak i veca od domicijalnog stanovnistva. Brijem da bi jos postojalo ropstvo da je druga strana, ako bi uopce druge rase i postojale i to je pitanje. :)

VL
HO
homophob
21:18 27.06.2020.

Necija velicina se mjeri DJELIMA! Pogledajmo sta je netko ucinio i onda prema njegovim djelima ga ocjenjujemo! Crna rasa i njena civilizacija ima jako malo dobra kojima se moze pohvaliti ali zato ima jednu veliku radnju kojom se moze osuditi:: Crnci su crnce lovili u ropstvo i prodavali arapskim trgovcima robova! Ima li veceg grijeha i neljudskosti?! Nema diskusije bjelci ( i arapi, i azijati, i crnci) su kupovali robove za rad ali svoju vlastitu rasu loviti kao zvjeri, vezati I potom prodavati kao robu je najveci grijeh! Takoder ta ridikula king, tesko da ce itko ikada o njemu nesto pohvalno kazati.

VL
BE
Beskucnik
01:05 28.06.2020.

Isus je Bozji sin , dakle mogao je doci u bilo kojem obliku i bilo koje boje , i mogao je to mijenjati , isto tako mogao je biti i albino , a poslije uskrsnuca mislim da ga opisuju kao blistavu svijetlost . Prosvjednici koji sruse Washingtona ili bilo kojeg americkog predsjednika ili Isusa Krista , samo ce pomoci Trumpu da ucvrsti vlast , svi sad vide tko stoji iza prosvjeda i kakvu buducnost nude , anarhiju ,nesigurnost i rusenje Americke moci , dok Kina grabi naprijed a nema ni mrvicu slobode i pravde koju uziva najsiromasniji crnac u SAD

VL
DU
Duhsasekirom
22:43 27.06.2020.

sto je je, isusa moze biti sram sto je dosao u bijelom covjeku a ne crnom, sram te bilo isuse!;-) odo se samoubiti...

VL
Avatar povjesnicar
povjesnicar
12:16 28.06.2020.

Ovde je poenta borba protiv hrišćanstva i staranje nove vere

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.