Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAN PLANETA ZEMLJE
Povratak na članak

Alternativa za plastiku: Folije od pamuka, četkice od bambusa, jestivi pribor za jelo...

Organski materijal iz plastike djeluje na plodnost, živčani i hormonalni sustav, narušava njihovu ravnotežu

Komentari 3

HU
hudarupa3
20:54 22.04.2020.

Ko plača ove provokativne pamflete i provokativne reklame za popravak zubi i saniranje prištića, tko se to ruga i u čije ime? Ako vas baš zanima nečiji pokvaren zub to je zub koji je odgrizao glavu tupavom izrugivaču i ne treba žalit bol.

VL
Avatar Asterix
Asterix
09:04 22.04.2020.

Zabranite plastiku maksimalno i problem riješen.

VL
MA
marsovac
21:33 22.04.2020.

postali ste dosadni sa tim plastika ovo plastika ono,...............zamislite si u supermarketu,...svi svojim prstima opipaju sve,...................zivjela korona, difterija, kolera,......itd, itd, itd,................jutros sam vidi plasticnu flasu trci sma preko ulice i hoce u more, rijeku, sumu,.........itd, itd,............boji se kante za plastiku i reciklazu,.........ha, ha, ha,.........

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.