Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČASOPIS ZAPOSLENA
Povratak na članak

Alemka Markotić izabrana za ženu godine: 'Heroina koja je znanjem smirivala naciju'

Časopis Zaposlena ovaj izbor održava već 25. puta, predstavljajući žene koje su svojim radom posebno obilježile proteklu godinu, promovirale ženska prava kroz vlastitu profesiju te nastojale utrti put svojim mlađim kolegicama.

Komentari 5

Avatar Warded
Warded
00:04 16.07.2020.

Nikad nije dobro u Hrvatskoj biti heroj, heroji ili heroina. Poslije te samo više mrze, jer su tvoje djelo i pamet nedostižni i podsjećaju ih kako su sami mali i beznačajni. Pa pogledaj samo branitelje. Danas se svaki miš kojii je bio utekao u ratu, pokušava svim silama dokazati hrabrim lavom, u miru.

VL
IL
ilustrator
23:22 15.07.2020.

stručna, žena s tradicionalnim vrijednostima, divljenja vrijedna

VL
DH
dalibor.hren
22:50 15.07.2020.

Dobila je dasko za surfanje na drugom valu!

VL
SA
sani1
01:08 16.07.2020.

A maska?

VL
ZD
Zdravoseljački
23:20 15.07.2020.

Gospođa jedva da miče usne dok priča, ne pokazuje nikakve osjećaje, jeste li kad vidjeli da je sretna jer je zmaj virus nestao, ili da je uplašena jer je zmaj virus progutalo 18 Rvata?! Niste. Naravno da niste nisam ni ja. Zato jer je to tipično bezosjećajno psihopatsko ponašanje. Šta ćemo sve je danas izokrenuto, doktori uništavaju zdravlje, pravnici uništavaju pravdu, svećenici uništavaju vjeru, novinari uništavaju istinu, političari uništavaju države, psihopate se proglašavaju herojima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.