Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krivotvorio putovnicu

Albancu šest mjeseci uvjetno i izgon iz Hrvatske

'sudnica, sudacki cekic'
Foto: ''
13.03.2015.
u 17:53

Granična policija je u srijedu oko 21 sat na graničnom prijelazu u Slavonskom Brodu uhitila 47-godišnjeg državljanina Albanije zbog sumnje da se koristio krivotvorenom putnom ispravom

Granična policija je u srijedu oko 21 sat na graničnom prijelazu u Slavonskom Brodu uhitila 47-godišnjeg državljanina Albanije zbog sumnje da se koristio krivotvorenom putnom ispravom.

U četvrtak je na brodskom Općinskom sudu proveden kazneni postupak gdje mu je pravomoćnom presudom izrečena kazna zatvora od šest mjeseci, uvjetno na godinu dana, te mu je oduzeta putna isprava kojom se koristio. Također, određeno mu je protjerivanje iz Hrvatske na godinu dana.

Komentara 2

BA
bajo2
01:01 14.03.2015.

kojih smjesnih presuda ima,svaka cast!znaci odlazi odmah kuci i nikome nista.bravo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije