Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne nazire se veći val otpuštanja
Povratak na članak

Aladrović: Uskoro redizajnirane mjere za očuvanje radnih mjesta

Razlog za redizajn mjera je i taj što su proteklih mjeseci, prihodi ugostitelja bili bolji pa dio njih nije mogao koristiti mjere.

Komentari 15

KO
Kokoiduhovi
17:38 14.10.2020.

I te kako će biti otpuštanja; firme će propasti jer je promet sve slabiji. Uslijed mjera koje moraju provoditi, i koje koštaju, uslijed odgode plaćanja doprinosa radnika, a koje sada treba platiti a para nema....uslijed sve slabije potrošnje (a štoo da troše)...sve manje se slijeva u proračun. Eu novci ne mogu dostajati za crne rupe nastale od afera i aferetina, pokriti rashode voznih parkova, poticaja za nepostojeću stoku, zemljišta, vjetroelektrane...i mic po mic....sve dolazi na naplaticu.

VL
Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
12:59 14.10.2020.

Slika i prilika današnjeg HDZ-a. Odlukama i djelima se svima uvlačiti. I desnima i lijevima. Ovo je ministar koji dao djecu na udomljenje homoseksualnom paru. Dakle nemati nikakve svjetonazore.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.