Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KASNILA SJEDNICA

Milanović se našalio s padom sustava: 'Ako sada krenemo, za jedno 5 godina odabrat ćemo dobavljača'

Zoran Milanović
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
27.02.2014.
u 14:40

- Kao što vidite, pao je ovaj sustav. Ako sada pokrenemo javnu nabavu za jedno pet godina ćemo odabrati dobavljača, ali snaći ćemo se u međuvremenu - kazao je u ironično premijer.

Današnja sjednica Vlade kasnila je 20-ak minuta zbog pada elektroničkog sustava zbog čega ministri na svojim laptopima nisu mogli pronaći materijale za raspravu, a bilo je problema i sa tonom streama iz Vlade.

Na početku sjednice se na probleme osvrnuo premijer Zoran Milanović. - Kao što vidite, pao je ovaj sustav. Ako sada pokrenemo javnu nabavu za jedno pet godina ćemo odabrati dobavljača, ali snaći ćemo se u međuvremenu - kazao je u ironično premijer.

Inače, na zatvorenom dijelu sjednice Vlada je danas Saboru uputila prijedlog da se Dinko Cvitan imenuje glavnim državnim odvjetnikom.

>>Milanović: One koje svrbi, uvijek se češu tamo gdje ih najviše svrbi

>>Radnici HŽ Carga zviždali i vikali "dole Vlada'!

Komentara 5

AM
alberta.mutti.5
17:55 27.02.2014.

imaju li nekakove veze grimase i ceskanje milanovica pa i nebulozni komentari sa zapljenopm kokaina.

AM
ameris
14:57 27.02.2014.

Crko Marshall !

Avatar holidey
holidey
16:10 27.02.2014.

Za javnu nabavu svega potrebnog za državni aparat i ne treba im nikakav elektronički sustav, očito je da se sve prvo ugovori i potpiše a onda ide u natječaj. Premijer nezna ko nabavlja i što, za njega milijardica gore dole i nije nekakva cifra, ne samo za auta. Ironija nije u njegovoj izjavi on je bahat i besćutan kao i kompletna politička nomenklatura. Ironija je u tome da smo svi toga svjesni a isto trpimo. Pitam se zar nemamo ponos, gdje su granice izrabljivanja političke manjine nad većinom, ne samo trenutne vlasti, nego i svih bivših. Do kad?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije