Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vinkovci i Županja

Akcija sigurnosti u prometu povodom Dana mladih

policija
Marijan Susenj/PIXSELL
12.08.2013.
u 08:33

Policijska uprava vukovarsko-srijemska provest će preventivno - promidžbeni medijski program s nakanom širenja sigurnosnih poruka i upozoravanja na opasnosti od stradavanja u prometu

Povodom 12. kolovoza, Međunarodnog dana mladih Policijska uprava vukovarsko-srijemska provest će preventivno - promidžbeni medijski program s nakanom širenja sigurnosnih poruka i upozoravanja na opasnosti od stradavanja u prometu i to provedbom tri ciljana projekta.

Danas, od 18 do 20 sati na području Vinkovaca i Županje provest će preventivnu akciju usmjerenu na smanjenje stradavanja mladih vozača u cestovnom prometu. Sutra je u isto vrijeme i u istom mjestu akcija usmjerena na smanjenje stradanja vozača bicikla, a u Vinkovcima, u pješačkoj zoni, od 18 do 20 sati će biti postavljen info-pult gdje će mladi moći dobiti promotivni materijal.

U srijedu, uoči Velike Gospe, kada tradicionalno svake godine po nekoliko tisuća vjernika iz županije pješke hodočasti u svetište Gospe Ilačke, kao i u druga Marijinska svetišta (npr. u Starim Jankovcima, Cerni, Prkovcima te u svetište Gospe Šumanovačke kod Drenovaca) na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske provodit će se akcija s ciljem prevencije stradavanja pješaka pri sudjelovanju u cestovnom prometu.

>> Za veću sigurnost u prometu: HAK dobio novi Statut

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije