Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIČKI IZBORI
Povratak na članak

Ajatolah zove Irance da izađu glasati, no pobjednik se već zna

Favorit je na današnjim predsjedničkim izborima Ebrahim Raisi

Komentari 1

SI
sisavac
07:12 18.06.2021.

da je zapad imao poštene namjere, iran bi mu bio prijatelj. iran nikog nije napao 300 godina. njega svi, od rusa, engleza, francuza, amerikanaca, iračana... umjesto da se iskoristila divna prilika kad je predsjednik bio onaj bradonja mršavi, ahmadinejad, pa čak i ovaj sadašnji, koji su mogli i čak jesu zaustavili nuklearni program, i dozvolili nenajavljene posjete pogonima, što recimo izrael, amerika, nikad nisu i neće dozvoliti, zapad je išao politikom velike batine, ili po njihovom ili ništa, pa sad imamo situaciju da se iran optužuje za nepoštivanje sporazuma iz kojeg su izašli ameri, a eu zemlje ga nisu poštivale, već se tražilo samo od irana da ne razvija tehniku... bez obostranih obveza nema pregovora. sad će dobiti s druge strane nekog koga ne poznaju, i koji nije spreman popuštati bez da se ukinu dosadašnje sankcije, kao dokaz da se može vjerovati zapadu. stvari nisu tako čiste.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.