Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rusija
Povratak na članak

Abramovič prijavio svoju imovinu zbog Medvedeva

Vlasnik Chelseaja morao je objaviti imovinsku karticu jer je kandidat na izborima za parlament Čukotke

Komentari 3

MM
Mladen Miletić
20:42 17.02.2011.

Abramovič prijavio svoju imovinu zbog Medvedeva, DOK U HRVATSKOJ svoju imovinu prijavljujemo zbog KOSORICE !

VL
S1
slavonac 1
08:08 18.02.2011.

Nasi politicari kao prijavili svoju imovinu glavni vodja im sjedi u prdekani a ostali ce tek kad izgube izbore jer za sad brane jedni druge.To znaci kompletan vrh vlade sa Baicem da si izgrade novi REMETINEC za dugo trajni godisnji.. Dok se to ne desi nema nam napredka.

VL
OB
-obrisani-
11:52 18.02.2011.

hehehehehe od prodavaca rabljenih djelova automobila do miljardera, hehehehehehe sa svojih 25 godina nije imao love da plati veceru na koju je pozvao svoju ondasnju djevojku stjuardesu a poslije zenu i majku 4 djece, sa 33 kidnuo u englesku, putinn je trazio njegovo izrucenje ali su muslimani englezi to odbili hehehehehee, svakom od vas ostavljam da sam zakljuci kak je bio sposoban abramovic hehehehehehe komunisticka tranzicijaaaaaaaaaaaaaaaaa

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.