Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
primijenio indeksnu klauzulu
Povratak na članak

A1 povećava cijene telekom usluga 8,5 posto, Butković iznenađen: Moram ih pozvati na razgovor

Ministar Butković: Ne znam što se sada tu događa. Moram pozvati tog jednog teleoperatera na razgovor, da vidimo, nije bila o tome riječ. Mislim da u ovom trenutku to nije dobra odluka

Komentari 4

ZV
Zvuk
06:23 26.05.2023.

Telekomi su uveli SVOJE opce uvjete? Otkad i u kojoj drzavi su to opci uvjeti Telekoma iznad zakona te drzave? Pocesto stvarno i izgledamo i ponasamo se kao slucajna drzava.

VL
Avatar KalebJosua
KalebJosua
00:21 26.05.2023.

Indxna klauzula za austriance je ko dobar dan, neš sasvim normalno!

VL
DU
Deleted user
01:07 26.05.2023.

Tako naš vrli Hakom daje mogućnost telefonima da zbog inflacije dižu cijene. Bravo “hrvatski” HAKOM. Sve više sličite na HNB. Uvodi se nešto od 9.1.2023. a poziva se na podatke iz 2022. Baš krasno. I bilo bi prekrasno da to nisi sročili hrvatski pravni eksperti na štetu hrvatskog svekolikog pučanstva. Čestitke! Naravno, uvijek postoji i žalba. Ali samo ako razumiješ da ju imaš. O tome Hrvatska Agencija ni spomena. Sramota!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.