Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svjetska nagrada

24sata nagrađena za odlično korištenje Facebooka

24sata (1)
Foto: VL
1/3
30.10.2012.
u 20:30

Svjetska udruga novinskih izdavača (WAN-IFRA) brend 24sata svrstala je u toj kategoriji između The Guardiana i Le Parisiena.

U Frankfurtu su dodijeljene nagrade XMA Cross Media Svjetske udruge novinskih izdavača (WAN-IFRA). Hrvatski medijski brend 24sata osvojio je drugo mjesto u kategoriji “novine koje najbolje koriste Facebook” te se našao u prestižnom društvu prvoga u toj kategoriji, britanskog The Guardiana, i trećega, francuskog dnevnika Le Parisiena.

Članovi žirija, svjetski stručnjaci iz područja izdavaštva i komunikacija, ocijenili su aktivnost 24sata na Facebooku ovim riječima: “205 ‘lajkova’ i 49 komentara u jedan sat na Facebook post objavljenih u nedjelju, znači da nešto rade kako treba! Facebook je značajan izvor prometa za njihovu web stranicu, a isto tako izaziva komentare i ‘lajkove’. Odličan posao!”

Nagradu su ime 24sata primili community manager Bojan Rodik i voditeljica marketinga digitalnih izdanja Matejka Paladin.

- Facebook je danas nezamjenjiva komunikacijska platforma. Aktivno ga koristimo kako bismo se još više približili našim čitateljima, nudeći im sadržaj koji ih zanima. Trudimo se biti aktualni, brzi i informativni, istaknuti bitna društvena pitanja, ali i zabaviti naše Facebook fanove. Bez ljudi koji nas svakodnevno prate, komentiraju i 'lajkaju' ne bi bilo niti ove nagrade i na tome im od srca zahvaljujemo - rekao je Bojan Rodik.

- Naći se u društvu novinskih velikana The Guardiana i Le Parisiena za nas je velika čast. Ponosni smo na cijeli tim, a ova je nagrada potvrda velikog truda koji smo uložili kako bismo izgradili zajednicu oko 24sata - dodala je Matejka Paladin.

24sata je s aktivnošću na toj društvenoj mreži započeo 2008. osnivanjem prve fan stranice. Od 2010. surađuje sa zagrebačkom agencijom iStudio koja, zajedno s community menadžerom 24sata Bojanom Rodikom, preuzima promociju i administraciju fan stranice te stranica 24sata ubrzo postaje najbrojnija hrvatska komercijalna fan stranica. U proljeće 2012. 24sata preuzimaju vođenje stranice unutar kuće, a aktivnost i broj fanova rastu do gotovo pola milijuna.

Ključne riječi

Komentara 1

OG
Oger
11:38 31.10.2012.

" .........znači da nešto rade kako treba!" Nisu zahtjevni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije