Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
2 Sisters
Povratak na članak

Pileći skandal trese Britaniju: miješali svježe i staro meso

Mijenjaju datume, meso vraćeno iz supermarketa prepakiraju i stave novi rok trajanja, meso s poda vraćaju na traku...

Komentari 2

MX
Mister X
09:40 30.09.2017.

Skoro svuda u svjetu ista priča vladari svi drže svoj narod tzv."" Građane""" pa da su iz zadnjeg najzabitnijeg sela ! ) za stoku sitnoga zuba . Zato se ne brinu što žderu- bitno je da ne crkavaju direktno od od toga . Važno je da su poslušni priglupi i da porez plaćaju-tj. da su od koristi ! I da su spremni - za rat -i poginuti ! Naravno za odbranu !!!!ž Ni Amerika nema ni cijeli zapad ministra za napad ...................

VL
MU
Mukowsky
10:56 30.09.2017.

Tako je to kad se na račun, seljaka, prerađivača i osiguranja kvalitete daje apsolutna prednost trgovačkim lancima sve u cilju lažne zaštite potrošača. Trgovački lanci, kao preveliki i previše koncentrirani konglomerati, pritišću proizvođače koji nemaju drugog izbora nego raditi suprotnoo dobroj proizvođačkoj praksi, kako bi im usta ostala iznad vode i preživjeli ucjene trgovačkih lanaca.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.